23.7.2014

Uusi blogi - vanhat kujeet vai vanha blogi - uudet kujeet

Monenlaista pyörii mielessä päivittäin. Pettymys, into, ahdistus, toivo. Mitä seuraavaksi? Mitä pitäisi tapahtua, että saisin saman innon takaisin mikä oli aiemmin. Mikä estää tekemästä omasta elämästä sellaista, että voisin paremmin?
 
Tämän alamäen aikana moni teistä on antanut vinkkiä, että ei kannata katsoa menneitä vaan jatkaa uusin ajatuksin eteenpäin. Ja vaikkapa aloittaa puhtaalta pöydältä uudella blogilla. Tätäkin olen miettinyt, mutta en ole vielä päätöstä tehnyt.
 
Toisaalta menneisyys on minussa (ja tässä blogissa) enkä sitä voi unohtaa. Ja en ehkä haluakaan. Elämä on ylä- ja alamäkiä, ja haluan mennä tätä matkaa ja projektia eteenpäin mukana myös kaikki nämä epäonnistumiset. Olisiko se edes mielekästä, että laihduttamisesta antaisin kuvan vain positiivisista fiiliksistä ja onnistumisen iloista?
 
En tiedä, mitä mieltä te olette?
 
Kuva: google.

p.s. Vaaka odottelee edelleen rohkeampia aikoja...
 

14 kommenttia:

 1. Eteenpäin pitää katsoa, sillä tuulilasista näkee paremmin, kuin peruutuspeilistä. Toisaalta on tärkeää tiedostaa vanhat kompastus kivet, että pystyisi paremmin ne väistämään tulevaisuudessa. Ehkä kannattaa vaan tehdä uusi alku, vanhassa blogissa.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taidan tehdä. Kiitos viisaista sanoistasi. )

   Poista
 2. Tuo on niin tuttua minullekkin! Sitä rypee pohja mudassa kunnes jotain kun salama taivaalta karkit ja herkut alkaa tökkimään. Ei enää maistu. Mulla on syksy sellaista uudelleen syntymisen aikaa, silloin alkaa monet projektit. Ja elämää on helpompi hallita kun rytmi taas palaa. Ihania kesäpäiviä sinulle!
  Ainiin ps. Minäkin yritin tuota uutta blogia mutta vain yhden tekstin olen kirjoittanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kans, etten halua tästä blogista luopua toisen blogin vuoksi. Tässä on kuitenkin koko se kirjo mitä olen saavuttanut ja missä olen pettynyt. Ja vaikka ne asiat ei olisivatkaan uudessa blogissa, on ne kuitenkin minun mielessäni. :)

   Poista
 3. Vanha blogi-uudet kujeet.

  VastaaPoista
 4. Vanha blogi, uusi alku :)
  Mua henkilökohtaisesti ärsyttää uusien blogien perustaminen vain uudistuksenhalun takia. Miksei sitä voisi tehdä vanhassa blogissa? Miksi poistaa vanhoja blogipostauksia? Se on kuitenkin sitä sun elämää, ainakin joskus ollut, ei se sieltä menneisyydestä mihinkään katoa. Ei laihduttaminen ole useinkaan helppoa, ja mun mielestä on vain hyvä, että kirjoitat niin ylä- kuin alamäistäkin rehellisesti. Niin inhottavalta kuin se kuulostaakin, niin antaa muille retkahtajille toivoa, kun ei ole vaikeiden asioiden äärellä yksin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammaa mieltä täysin sun kanssa henni! :)

   Poista
 5. Luulen, että ei uusi blogi pidemmällä tähtäimellä toisi autuutta. Toki se saattaa alkuun innostaa, mutta arki tulee vastaan uudessakin blogissa ja pian on taas se muutama pudotettu kilo kerätty takaisin ja ollaan "samassa suossa" :) Anteeksi, jos kuulostan masentavalta, mutta tämä tuli mieleen, kun kuvittelin tilanteen omalle kohdalleni.

  Uskon, että niitä uusia kujeita kuitenkin tarvitaan. Pitäisi löytää uusi, sulle sopiva tapa onnistua. :) Ehkä se on jotain muuta, kuin mitä olet tähän mennessä kokeillut? Itse olen sokeriongelmainen, ja otin jokin aika sitten ihan uuden ajattelu- ja toimintamallin käyttöön. Mulla se on toiminut ihan täydellisesti, eli pää kerrankin pysyy hommassa mukana kunnolla. Muutaman viikon/kuukauden kuluttua sitten nähdään, onko muutos pysyvä, mutta olen optimistinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mielenkiitoiselle tuo sinun ajattelu- ja toimintamalli. Itsekin kun olen suuri sokeriongelmainen. Pitääpä käydä lukemassa. :)

   Poista
 6. Itse myös sokeriaddikti, kerrotko Karo toimintamallistasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kehtaa toisen blogissa paasata omia juttujani sen enempää, mutta oon siitä blogissani kirjoitellut, mm. tässä postauksessa (linkki) selitän homman nimen! :)

   Poista
 7. Ei kannata tehdä uutta blogia vaan jatkaa tätä. Niin paljon on laihdutusblogeja,jotka antaa väärän kuvan laihduttamisesta ikäänkuin se olisi helppoa ja paino menisi vain alaspäin... Sinähän olet onnistunut mielestäni todella hyvin, paino on mennyt alaspäin,Välillä tulee jumitusta ja välillä saattaa paino noustakin mutta projekti jatkuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, totta puhut. Näin ajattelinkin toimi. :)

   Poista