5.8.2014

Hellepäivän kevyt herkku

Voihan helteiden helteet. Nämä on pullukalle mukavia päiviä. ;) En kyllä valita, kohta on taas kylmää ja pimeää. Hellepäivän viilennykseksi tein muutaman mehujäätelön. Tai mehu ja mehu, vaikkei näihin mehua edes tullut. :)
 
 
Lidlistä löysin pakastealtaasta paketin tuommoisia hedelmäkuutioita. Smoothieta varten ne ostin mutta tulipa mieleen testata niitä mehujäänäkin. Laitoin siis tosiaan noihin muotteihin noita hedelmiä ja vadelman makuista vissyä. Jokin light - mehukin kävisi varmasti tosi hyvin. Tai mehukeitto.


Mielenkiintoinen sekoitus eri hedelmiä (mm. kookosta, mangoa, vadelmaa, mustikkaa..) oli tuossa paketissa. Ihan hyviä ja viilentäviä valmiista tuotoksista tuli. Aavistuksen kirpeitä, ehkä sokerilla korjattavissa, mutta eihän kaiken aina tarvitse olla ällömakeaa. :)
 
Mitä kaikkea näihin voisikaan laittaa? Vinkkejä? :)
 
 

4 kommenttia:

 1. Mulla on noita samoja muotteja ja joskus oon laittanut niihin blenderillä tehtyä fruitieta, esim. Mansikka, päärynä, appelsiini tai mitä tahansa marjoja ja hedelmiä. Oli tosi hyviä eikä todellakaan tarvinnut lisätä sokeria! :)
  Aikoinaan olen myös jäädyttänyt ihan vaan tuoremehuja ja joskus myös jogurttia :D

  VastaaPoista
 2. Mistä olet muotit hankkinut? Mulla moni on nyt kesän aikaan noita tehnyt. Itse muistan lapsuudesta, että tehtiin vastaavia. Nyt hotsittaisi itsekin tehdä.

  Mustikkaa? Vadelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IKEA:sta on nuo ostettu ihan tänä kesänä. Itse muistan kans kun tehtiin aina limppareista jätskejä. :)

   Poista