26.8.2014

icaniwill

Törmäsin kivaan verkkokauppaan kun reenivaatteita kattelin. Taisi olla ruotsalainen firma, mutta toimittavat myös muualle.
 

Ihanan näköisiä vaatteita, ja mukavalla tsemppitekstillä. :) Harmi vain kun osasta vaatteita oli aika pieniä kokoja jäljellä. Toki minulle koko L on pieni, mutta suurimmalle osalle varmasti sopiva. :D
 
Vaikka itse joudun yleensä tyytymään pelkkiin verkkareihin ja teepaitoihin, niin mielestäni mukavan lisän treenaamiseen ja liikkumiseen tuo kivan näköiset ja tuntuiset vaatteet.
 
Mitä mieltä olette, onko vaatteet pelkkää välineurheilua? Riittääkö sinulle verkkarit ja t-paita vai panostatko vaatteisiin? :)
 
Kuvat icaniwill - sivulta.


8 kommenttia:

 1. Oi vitsi, miten ihania vaatteita! Pakko varmaa tutustua tuohon kauppaan vähän tarkemminkin, jos vaikka toimittaisivat Suomeenkin :) Tykkään kyllä, että urheiluvaatteetkin saa olla mukavan näköisiä ja ennen kaikkea tuntuisia! Kollareissa ja puuvillapaidassa on vaan ahdistavan kuuma treenata, kun ei ne yhtään hengitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni toimittivat ihan kansainvälisesti. :)

   Poista
 2. Kyllä mua ainakin kivat vaatteet motivoi liikkumaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks mua ei motivoi kivat vaatteet tuolla kaapissa. :D

   Poista
 3. Tekosyiden kuningattarena itse saatan jättää liikunnat väliin, koska "ei ole mitään sopivia vaatteita". Eli tykkään, että on lajiin sopivat vaatteet. Harmillista sinäänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa on tullut itsekin aika usein käytettyä..

   Poista
 4. Haaveilen siitä päivästä kun voin pukea päälleni ihan oikeat treenivaatteet, tai edes tylsän tuulipuvun, jossa takki ja housut ovat yhtenäiset! Jos (ja toivottavasti kun) joskus aloitan salitreenin, toivoisin pääseväni sinne jossakin muussa asussa kuin kauhtuneessa t-paidassa ja niissä ainoissa sopivankokoisissa housuissa. Vielä ei ole sen aika, mutta jossakin vaiheessa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu! Kyllähän niitä oikeita treenivaatteita jollain merkeillä on isojakin mutta onhan ne ihan järkyttävän näköiset tämmöisen lyllerön päällä. Eikä niissä itse edes viihdy kun tietää, että jokainen läskipoimu ja selluliitti näkyy. Mutta kyllä me vielä joskus päästään myös vaatteilla koreilemaan. :D

   Poista