12.8.2014

Kauppakassi ja kauppahalli

Yksi tekosyy, päättää herkuttelut ja aloittaa terveemmältä pöydältä, on ollut se ettei jääkaapissa ole ollut mitään järkevää syötävää. Jos siellä on vain suinkin ollut jotain herkkua niin eihän sitä silloin voi mitään laiharia aloittaa vaan ensin pitää syödä ne herkut pois! Tällä ajatusmaailmalla on tullut mentyä eteenpäin jo pitkän aikaa.
 
Nyt päätin, että jos niitä herkkuja vielä on, ne lentää roskiin ja uutta järkevämpää syötävää tilalle. Laitoinkin Facebookiin, että terveellisemmille ostoksille olen menossa. Joten perua ei enää voinut. :)
 
Jotakin jo löytyi kaapeista, joten ihan koko kauppaa ei tarvinnut tyhjentää.
 

Eiköhän näillä taas alkuun pääse. Pitäisi yrittää opetella siihen, että tekisin useamman päivän ruuat kerralla. Jos ei peräti koko viikon. Se helpottaisi suunnattomasti arkea ja ajankäyttöä sekä vähentäisi repsahtamisen mahdollisuutta.
 
Alla muutaman kuva eiliseltä reissulta Kauppahalliin.


Kauppahallit on ihania paikkoja. Niissä on jotenkin ihan omanlainen tunnelma. Harmi kun tulee käytyä niin harvoin.
 
Huomenna sitten yritän aloitan keskittymisen järkevään ja terveellisempään elämäntyyliin. :)
 
 

1 kommentti:

 1. Kauppahallit on ihania. Aikoinaan ramppasin varsinkin Hakaniemen hallissa. Nyt asun sen verran kauempana, että harvoin tulee käytyä.

  Mä ostin Lidl:stä noita mansikoita eilen ja oli kyllä oikeesti karmeita. Ne on kai jotain belgialaisia. Ihan liian kirpeitä mulle. Olen kyllä muutenkin enemmän mustikoiden ystävä.

  Tuttua on tuokin, että liian usein sitä säästää kaapeissaan niitä epäterveellisiä. Kiusaukset kannattaa heivata pois, jos on niille altis.

  Voimia tähän uuten ponnistukseen!

  Sarah

  PS. Kivoja kuvia

  VastaaPoista