11.8.2014

Punnituspäivä #1

Tästäpä nämä viikoittaiset punnitukset alkavat. Eli joka maanantai käyn vaa'alla, ja siitä tietenkin tieto myös teille. :)
 
Onhan niitä kiloja tullut taas lisää sitten viime punnituksen..

Aloituspaino 125,6 kg
Tänään 127,4 kg
Muutos + 1,8 kg
Muutos yhteensä + 1,8 kg

Joo, ehkä tässä jo pitää oikeasti alkaa tekemään jotain. Eikä enää pitäisi vaan pitää!

 
Vaaka saatu.

15 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa kuin että :( ota itteäsi niskasta kiinni! Sinä oikeasti pystyt siihen!

  VastaaPoista
 2. uskomatonta että painoit jo yhdessä vaiheessa reippaasti alle sadan kilon.. oliko se 94kg? ja nyt olet muutaman kilon päässä aloituspainostasi. mitäs jos ottaisit uudet aloituskuvat, uudet aloitusmitat jne ja korvaat niillä näitä vanhoja tietoja mitä täällä on. toki on hyvä pitää kuvat ja tiedot tallessa itseäsi varten esimerkiksi kotikoneellasi. nyt aloitat puhtaalta pöydältä ja ei enää superdieettejä, ne kun eivät tuo pysyvää muutosta. miten olisi tämä http://k3fitness.fi/2014/07/flexible-dieting-ryhmavalmennus/ ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän tämä on nyt mennyt, taas ollaan lähtöpisteessä.. Kuvat ja mitatkin otan tässä pian. Tutustun antamaasi linkkiin. :)

   Poista
 3. Voi että! :( Jotenkin tosi harmillista että olet taas tässä tilanteessa. Toivon todella että saisit itseäsi niskasta kiinni ja pääsisit jälleen hyvään alkuun ja niihin lopullisiin tuloksiin ja oikeaan elämänmuutokseen jollain avuin!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä, nyt kovaa kuria vaan! Hengessä mukana :)

  VastaaPoista
 5. Joskus voi käydä niin, että epäonnistuu, mutta sen jälkeen onnistuukin paljon paremmin. Mulle on jossain elämänsaralla käynyt niin ja kyllä siitä oppi.

  Mulla tuli nyt kesällä kiloja ja ottaa pattiin ihan sikana. Palaan nyt vaan sille omalle polulleni.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. No todellakin pitää tehdä jotain. Olet sairaalloisen ylipainoinen ja kertomasi perusteella elämänlaatusi kärsii jo nyt. Haluatko oikeasti tuhlata sun elämä laihdutusyrityksiin ja tilanteen murehtimiseen? Nyt toimintaa nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, elämänlaatu kärsii jo paljon. En haluaisi tuhlata, ja toivonkin että saan suunnan muutettua. :)

   Poista
  2. Ryhdy loppu elämäntapa muutokseen, ei tiukalle kuurille jolla laihdutat monta kymmentä kiloa mutta sitten repsahtaa. Mieti mitä virheitä teit edellisellä kerralla ja ota oppia niistä, esim minkä vuoksi lihoit takaisin. Olitko siihen asti tiukalla kuurilla ja kun repsahdit, repsahdit kerralla kunnolla. Ota herkut mukaan elämääsi jo nyt, pieninä annoksina, kohtuullisesti. Totaalikieltäytyminen ei loppujen lopuksi johda mihinkän. Sinun tilanteessasi ei ole kyse muutaman kilon tiukasta laihdutuskuurista vaan yleisesti vääristä elintavoista. Loppuelämää ei jaksa olla herkuitta tai pelkällä rahka/raejuusto kuurilla. On opeteltava kokonaan uusi ruokailurytmi ja elintavat eikä se tapahdu nopesti. Kiirehtimällä saa kilot pois mutta ei pysyvästi

   Poista
 7. Tuo Flexible dieting-ryhmä tuntuu mielenkiintoiselta..

  VastaaPoista
 8. Miettisin tosi pitkään PT hankkimista, koska opiskelijana rahat on tiukilla. Mutta reilun puolen vuoden jälkeen on se joka pennin arvoinen.. Kannattaa ottaa selvää oman paikkakunnan koulutettavista PT:stä, joilla on ko koulu vielä kesken. Edullisempia yleensä ku tekevät koulutöinä!!

  VastaaPoista