28.10.2014

Punnituspäivä #12 ja muita kuulumisia

Heippa vaan kaikille pitkästä aikaa. Kuten olette huomanneet, postauksia ei ole muutamaan viikkoon tullut. En tässä ala sen kummemmin syitä kirjottelemaan, mutta kiire, väsymys ja sairastelu on verottanut jaksamista. Ja tämä pimeys, ärsyttävääää.
 
Nämä kuluneet viikot ovat pääasiassa menneet siihen, että olen pyrkinyt keskittymään pakollisiin hommiin (koulu), jotta saan edes ne tehtyä. Kaikki muu on jäänyt toissijaisiksi. Niin kuin myös liikkuminen ja järkevä syöminen. Vaikkakin viime aikoina olen omasta mielestäni syönyt paremmin mitä olisi voinut kuvitella. Ei niillä nyt kehua voi mutta terveellistäkin on näkynyt lautasella. :)
 
Pakko myöntää, että en ole näiden viikkojen aikana käynyt vaa'allakaan, joten tänään sitten tein pyrähdyksen vaa'alle. No, eihän siellä mitään yllätyksiä ollut nähtävissä mutta ei sentään suurta muutosta huonompaan suuntaan.
Paino tänään 124,2 kg
(3 viikon) Muutos +0,1 kg
Muutos yhteensä -1,4 kg

Tämän viikon jälkeen pitäisi suurimmat kiireet helpottaa, vaikkakin vielä ahertaa täytyy jouluun asti. Mutta sen verran helpottuu, että pitäisi olla aikaa myös enemmän itselle ja omalle hyvinvoinnille. :) Kyllä huomaa, että on tullut laiminlyötyä hyvinvointia monella osa-alueella. Ei ne kiireet yyämäs saisi olla syinä oman hyvinvoinnin laiminlyömiseen mutta kun mieli ja ruumis ovat heikkoina niin ei siinä ihmeitä tehdä.
 
Mutta eiköhän lopeteta kaikki itsensä soimaaminen ja laitetaan jälleen elämä kuntoon. Mennyttä ei voida muuttaa mutta tulevaisuuteen voimme vaikuttaa. Ja näinhän me teemme. :)
 
Jos vain suinkin joku päivä valosan aikaan kerkeän, otan ns. lähtökuvat jälleen ja muutkin mitat voisin päivittää. Kaipaan niin sitä tunnetta kun huomaa muutosta itsessä tapahtuvan, vitsit se on mahtavaa ja palkitsevaa!! :)
 
I can do it! We can do it!
 
p.s. Onko jotain aiheita mitä/mistä haluaisitte, että raapustelen? :)
 

10 kommenttia:

 1. Marina oikeasti! Sulla on niin paljon ylipainoa, että sun ei oikeasti tarvis ihmeitä tehdä että paino putoais. Energian saantisi täytyy olla paljon, ja paljostahan on helppo vähentää. Ilman että huomaat edes vähemmän syöväsi. Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näinhän se teoriassa menisi, mutta käytännössä ei kaikki aina niin suju. :/

   Poista
 2. Samaa mieltä kuin yllä. Olen nyt tunteja miettinyt miten kommentoisin mahdollisimman kannustavasti ja lannistamatta, mutta kuitenkin motivaatiota tuoden. Koska en ole keksinyt hyvää tapaa ilmaista itseäni, heittelisinkin postausaiheeksi motivaatiota elämäntapamuutokseen ja painonpudotukseen tänä päivänä. Oma motivaatio tuli puhtaasta omasta halusta niin voimakkaana, että elämäntavat muuttuivat. Mikä sinua ajaa muutokseen?

  Hurjasti tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä ideasta. Ja tsempeistä! :)

   Poista
 3. Kaikkihan me tiedetään että kiireet yms...on vaan tekosyitä. Aina löytyy se rako jistain kuntoilla vaikka se 30min päivässä. Ja syödä voi suhteellis3n terveellisesti vaikka kiire olisikin. Mä en halua että tää kommentti loukkaa sua mitenkään vaan haluan kertoa että aikaa löytyy jos vaan haluaa sitoutua tällaseen 100%. Mulla 2 p7entä lasta 2vuotta ja toinen 4kk. Olen nyt pikkuhiljaa alkanut muuttaa elämäntapojani kun ylipainoa on reilusti. Otan sen hetken päivääni että kuntoilen ja syödä pystyy tosiaan aina terveellisesti vaikka mikä tilanne olisi.
  Tsemppiä nyt kovasti sulle. Aloita pienestä...jätä joku ainesosa ruuastasi pois ensin. Pidä vaikka karkkipäivä kerran viikossa ettet syö joka pä7vä herkkuja.
  Kyllä se siittä. Sun painos tippuis romahtamalla alaspäin kun saisit aineenvaihunnan liikkeelle.
  Nyt vaan sitä syvintä miettimään siellä päässä ;)
  Tsemiä!!!

  VastaaPoista
 4. Juu, nämä tekosyyt olet nyt niin monasti kirjoittanut tähän että nyt potkase ittees persiilles..ota vaikka personal trainer avuksesi, omin voimin et nyt pärjää...

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän sinua täysin!! Ihan samassa veneessä ollaan. Kun ei saa itseään niskasta kiinni, niin ei saa. Jos laihduttaminen olisi helppoa, niin maailmassa ei olisi lihavia tai pullukoita ihmisiä. Minusta on "mukava" kuulla, että joku muukin taistelee. Jos sinun kirjoituksesi olisi pelkkää onnistumista, niin en edes viitsisi lukea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Olen miettinyt, että kirjoittaisin postauksen tästä "laihduttamisen helppoudesta" mutta katsotaan nyt. :)

   Poista