17.1.2015

Lauantai-illan naposteltavatMukavaa lauantai-iltaa! :)

10 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä <3

  VastaaPoista
 2. Mihin olet hävinnyt Mariina? Taisit pahastua niistä kommenteista taannoin ennen joulua. Älä suotta. Tää netti on pullollaan blogeja, voi alkaa seurailemaan jotain toista, jos tuntuu, että rehelllisyytesi on liikaa. Monet tietenkin hakee onnistumistarinoita saadakseen jotain tsemppiä itselleen, mutta todellisuus on kuitenkin se, että useimmat tarpovat kuten sinä, ei aina niin super motivoituneesti ja onnistuneesti. Ehkä sen rehellinen kuvaus oli joillekin liikaa. Olisi kiva, jos jatkaisit kirjoittelua, kun aiemminkin. Jospa se joku päivä aukeisi sieltä se mystinen lukko, jonka takana alkaisi menestyksekäs laihtuminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi väittää, etteikö ne olisi koskettaneet. :/ Kaikkia ei voi miellyttää, se on selvä. Kyllä minä taas tässä jatkan kirjoittelua. Kiitos sinulle kommentistasi. :)

   Poista
 3. Oi joo, tule takaisin <3 Minua ainakin kannustaa omassa projektissani si, että jokin toinenki voi myöntää että ei, todellakaan aina ei mene hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja kohta tullaan takaisin. :) ♥

   Poista
 4. Hei,

  otappa yhteys vaikka Hukkaan ja siellä Kata pt:hen, alkaa kuule hommat sujumaan. Nim. vuoden jäsenmaksuja maksanu turhaan ennenku otin itteeni niskasta kiinni ja päätin muuttaa elämäni :)

  VastaaPoista
 5. Miten sinulla syömiset sujuu?? Minulla huonosti, aijon mennä Makuunin kautta kotiin.. Ehkäpä sitten huomisesta alan olla tiukkana.. Kesä lähestyy uhkaavasti ja mitä lähemmäksi kesä tulee, niin sitä enemmän alkaa kurkkua kuristaa =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovin hyvin täälläkään. Välillä paremmin välillä huonommin. Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja toistaiseksi on hyvin mennyt. :) Kesä ahdistaa minuakin mutta ehkä olisi parempi yrittää keskittyä tähän hetkeen. Jos liikaa stressaa tulevaa niin ei jaksa tähän hetkeen panostaa. :) Tsemppiä hurjasti, huomenna on uusi päivä! :)

   Poista