11.1.2015

Vuoden ensimmäinen

Hyvää alkanutta vuotta vielä kerran. Juhlat ja pyhät ovat nyt hetkeksi takanapäin ja arki taas käynnissä. Pidin ihan tarkoituksella vähän etäisyyttä blogiin. Halusin rauhassa miettiä asioita blogiin liittyen. Olen edelleen vähän kahden vaiheilla, että mitä ja miten blogiin asioita kirjoitan. Olisikin kiva kuulla myös teidän mielipide asiaan.
 
Eli mietin jatkanko blogia suht samaan tyyliin kuin aiemminkin vai karsinko ns. turhat pois ja keskityn pääasiassa niihin asioihin, joita teen tai joissa onnistun tässä elämäntapamuutoksessa. Eli toisin sanoen jättäisin ne narinat ja epäonnistumiset pois? Ja paino- yms. muutoksista laittaisin vain ne miinustulokset?
 
Alla muutama sekalainen kuva menneistä viikoista ja päivistä. :)

Aattoaamun klassikko. :)
 Täydennystä kaupasta.
 Luntakin rupeaa jo olemaan ihan riittävästi.
Uusi kausi jälleen menossa tv:ssä Suurinta pudottajaa.
 Ruokahommia.
 Talvitukan hoitoon.
 Purkkavarastot täydennetty. :)
Illan napostelua karkin sijaan.

Seuraavaksi voisin valottaa tuliko niitä lupauksia tehtyä. Ja jos tuli niin millaisia. :)

18 kommenttia:

 1. Hei! Jatka vaan samaan tyyliin kuin ennenkin. Olen itse taistellut painoni kanssa nuoruudesta asti ja jälleen kerran aloittanut terveellisemmän (ja itselleni armollisen) syömistyylin etsimisen. Olen väsynyt ainaiseen taisteluun ja haluan tehdä rauhan asian kanssa. Sinun blogissasi on ollut ihan parasta rehellisyys näiden asioiden kanssa. Ja kiva että kirjoitit taas kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiitokset sanoistasi. Tsemppiä omaan urakkaasi. :)

   Poista
 2. Voi Mariina, jatkat vain oman ihanan itsesi tyyliin, retkahduksineen ja morkkiksineen. Itsekkin menestykkäästi pudotin 15 kg, kunnes paino rupesi jumittamaan. Ja, kun into loppuu, niin se loppuu. Samoissa lukemissa olen edelleen (vuoden jälkeen) ja justiinsa ilmoittauduin Jutan Super Size Superdieetille...josko se tästä taas =) Ihanaa alkuvuotta Sinulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tästä taas lähtee. Kiitos kannustuksestasi. Ja tsemppiä Superdieetille. Tiedä vaikka itsekin kaivaisin taas Superdieetin ohjeet esiin. :)

   Poista
 3. Hitsiläinen, olis tietty pitäny kirjautua ensin... Nyt tais hävitä jo kirjoittamani kommentti jonnein bittiavaruuteen.

  Samaa vanhaa tyyliä toivon minäkin. Kun eihän se elämä oikeasti mene aina niinkuin Strömssössä, vaan niitä takapakkeja, vastoinkäymisiä ja jumejakin tulee onnistumisten rinnalla. Ainakin minusta tuntuu siltä, ettei olis kiva niin paljon rajoittaa sitä, mitä omaan blogiinsa kirjoittaa.

  MInunkin pitäisi aktivoitua oman blogini osalta. Se tämä vauva-arki vain vie naisesta mehut, ettei oikein ylimääräisiä aina jaksa edes ajatella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin näkyy kommentti. :)

   Niin, ei se elämä aina tosiaan ole niin helppoa. Ainakaan omani. ;) Ja en kyllä haluaisi rajoittaa sitä mitä haluan kirjoittaa, mutta toisaalta inhottava palautekaan ei ole kivaa. Mutta minun bloginihan tämä on. :)

   Kävinkin ihan tässä lähipäivinä lukemassa blogiasia ja onnea kovasti perheenlisäyksestä. :)

   Poista
 4. Hei! olen seuraillut blogiasi satunnaisesti, ja täytyy sanoa, että itse "vertaistuen" näkökulmasta tykkään rehellisyydestä ja myös niistä epäonnistumisista kertomisista. Fakta kuitenkin on, että varsinkin kun ylipainoa on reilusti, takapakit ja tasannevaiheet usein kuuluvat asiaan. Itse olen suunnilleen samankokoinen ja -ikäinen kuin sinä, ja myös minulla on kokemusta siitä, miten hyvässä vauhdissa olleesta elämäntapamuutoksesta palataan lähtöpisteeseen, ja sitten pitäisi vain repiä sitä motivaatiota jostain... Mutta sekin on elämää, ja elämästähän me bloggaamme, eikö vain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein osuvat sanat, Kiitos Hilja. :) Ja kyllä, nimenomaan elämästähän tässä kirjoitellaan. :)

   Poista
 5. Hei! Jatka samaan malliin vaan :) Itsekkin mietin, että polkaisisin taas projektin pystyyn... Pakko kai se on.. painan enemmän kun ikinä ennen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin taidan tehdäkin. :) Tsemppiä ja jaksamista vauva-arjen keskelle myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. :)

   Poista
 6. Hiljan kanssa täysi samoilla linjoilla...

  VastaaPoista
 7. Kuin myös, samaan malliin kuin aiemminkin! Olet hyvä kirjoittaja ja blogisi on rehellisen mielenkiintoinen kuvineen ja kaikkine muinekin juttuineen. Toivottavasti vain jaksat pitää tätä yllä, niin josko sitä motivaatiota muutokseenkin löytyisi kun lukijat täällä tsemppaa. Et varmasti ole ainoa, joka sahaa ees taas painon ja sen kuuluisan motivaation kanssa.

  Itse pääsin reilun puolen vuoden rutistuksella (jossa oli ylä- ja alamäkeä ihan riittämiin) -14kg lukemiin viime keväänä. Tänä aamuna vaaka näytti +100g alkuperäiseen painoon ja korkeimpaan painoon ikinä. Pitäis varmaan taas tehdä jotain. Jään innolla taas seuraamaan tätä blogia ja ammentamaan motivaatiota :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, ne lämmittää aina. :) Onnea ja tsemppiä omaan koitokseesi ja mukava kun viihdyt mukana. :)

   Poista
 8. Samaan malliin vaan! Elämä on sellaista, että välillä kaadutaan ja sitten noustaa ylös ja jatketaan matkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Välillä on hyvä vähän kaatuakin, että osaa taas arvostaa sitä pystyssä oloa. :)

   Poista
 9. Samaan malliin! Minä haluan kuulla totuuden, en pelkästään onnistumisia. Ei tämä onnistu minullakaan, tarvitsen vertaistukea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Tsemppiä meille! :)

   Poista