25.8.2012

Aamulenkki

Päivä päivältä ihmettelen omaa toimintaani. Tänäänkin kävin lenkillä ennen!! töihin menoa. Heräsin siis vartavasten aikaisemmin, että kerkeä käydä lenkillä. :) Ennen en voinut edes missään villeimmissä unissani kuvitella laittavani kellon soimaan vaan nukuin mahdollisimman pitkään. Ehkä minunkin ajatusmaailmani alkaa pikku hiljaa muuttumaan siihen suuntaan, että liikunnalle on aikaa jos vain itse sitä järjestää. Eikä aina vain keksi niitä tekosyitä. Ja kaiken kukkuraksi tuli aivan loistava fiilis lähteä töihin. :)
 
 


Ompa oikeesti älyttömän hyvä mieli kun kävin lenkillä, vaikka pari kertaa jo emmin etten jaksaisikaan lähteä. Tässäkin huomaan sen kliseisen asian - lähtemisen vaikeus mutta palkitsee erittäin hyvin. :)

Reipasta lauantaita teille! :)
 

6 kommenttia:

 1. Aamulla liikkuminen on kyllä tosi palkitsevaa! Ennen aamiaista liikkumisenhan sanotaan olevan laihduttajalle erityisen edullista. Mutta myös se olo, jonka liikkumisesta saa! Koko päivän on jotenkin virkeämpi olo :)

  Hyvä Mariina! Ja tsemppiä tähän viikonloppuun!

  Lotta
  ps. mun paino on jumittunut :( On ollut 100 kilon kohdalla jo melkein kaks viikkoa... Jotenkin hassua, että just tuossa mulle tärkeän rajapyykin kohdalla se sitten tyssäsi. Kun niin innoissani odotin, että pian pääseen alle sadan. No, näissä tilanteissa sitä vaan täytyy jaksaa samaa kevyttä linjaa, niin eiköhän se sieltä joskus alaspäin taas heilahda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, jaksamista sain kummasti lisää kun kävin lenkillä jo aamusta. :)
   Tänään teki mieli hetkellisesti karkkia mutta sain taisteltua sen ajatuksen pois. Muuten viikonloppu on mennyt hyvin. :)

   Voi ei, tuo on just ikävintä tässä hommassa että tulee noita jumitusviikkoja. Niitä kai tulee kaikille jossain vaiheessa. Sun kroppa on nyt päättänyt että tällä painolla mennään vähän aikaa. :) Ootko muuttanut jotakin ruokailuissa tai liikkumisessa näiden viikkojen aikana?

   Kyllä varmasti paino tippuu alaspäin, jatkat samaan malliin ja pidät mielen iloisena sekä positiivisena. :)

   Poista
 2. Hieno juttu,että olet saanut liikunnan sovitettua työryhmiin.aamun kun aloittaa liikunnalla niin tuntuu että jaksaa koko päivän paremmin:)Kävin myös ostamassa vinkistäsi uusimmat fit -ja kg lehdet,ihana saada inspiraatiota ja motivaatiota niitä lukemalla.ainiin ja sykemittaria suosittelen myös hankittavaksi,sillä on mukava seurata sykettä,kaloreita yms päivä-ja viikkotasolla.mukavaa viikonlopun jatkoa!terv.-Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen sykemittaria miettinyt, tänään viimeksi. Mulla on joku vanha Polarin mittari mutta olisi kiva saada uusi. Onko sulla minkä merkkinen?
   Kivaa viikonlopun jatkoa sinullekkin! :)

   Poista
 3. Huomenta,tultiin just koiran kanssa reippaalta aamulenkiltä ennen töihin lähtöä.mullekin paras aika kuntoilla on näin aamuisin,herää sekä mieli että keho.Mun sykemittari on Polar FT7,siitä on kyl ollut ihan selvästi hyötyä:)kiva kuulla miten meni sun kahvakuulatreenit maanantaina.leppoisan aktiivista sunnuntaita!terv.-Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinä oot ollut tosi aikaisin reippaana liikkeellä, hyvä juttu. :) Pitääpä tutustua tuohon sykemittariin. Maanantai-iltana sitten raportoin kahvakuulatreenien jälkeisistä fiiliksistä. :) Kivaa sunnuntaita! :)

   Poista