24.8.2012

Viikonloppuja

Taas on viikko hurahtanut viikonloppuun. Ja ens viikolla vaihtuu jo syyskuu, hurjaa vauhtia menee nämä päivät, viikot ja kuukaudetkin. Viikonloppu minulla meneekin töissä, että ei mitään suunnitelmia viikonlopuksi muuta ole.
Kesäloman jälkeen on töissä mennyt ihan hyvin. Houkutuksia siellä on paljon mutta siinäpä sitä itsehillintää ja itsekuria kasvatetaan kun saa päivittäin kieltäytyä jos mistäkin herkuista. :) Muuten olen pyrkinyt töissä syömään hyvin, yleensä tulee syötyä yksi tai kaksi lämmintä ateriaa, riippuu päivän pituudesta. Aamiainen jää yleensä väliin sekä välipalat. Iltapalaa syön vielä joko töissä tai kotona.
Liikkumiset on nyt kahdelta päivältä jäänyt, tänään kävin tunteroisen kävelyllä. Kyllä nuo työpäivät verottaa kummasti jaksamista, on niin poikki päivän jälkeen ettei vaan jaksa lähteä lenkille. Tai sitten olen laiska. :) Yritänkin liikkua vapaapäivinä mahdollisimman paljon jos tietää, että on pitkiä työpäiviä jolloin ei varmasti jaksa. Ja innolla tosiaan odotan ensi maanantain kahvakuulailua, saapa nähdä onko tämä nainen täysin jumissa sen jälkeen. ;)

Olen tässä mietiskellyt, josko laittaisin tänne "ennen"- kuvat, oisko kiinnostusta nähdä? Hirveää katsottavaahan ne tietysti on mutta totta. ;) En välttämättä aivan heti niitä uskalla/viitsi laittaa mutta tässä jossain vaiheessa. :) Kuvien kautta on niin hyvä verrata muutosta, kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.
Hyvää viikonloppua kaikille! :)


6 kommenttia:

 1. Ennen kuvat kiinnostaa :-)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan harkitaan. :D
   Kiitos, samoin!

   Poista
 2. Mitä teet muuten työksesi?kyllä kuva olisi mukava nähdä,ennen ja jälkeen:)terv.Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa teen Nina saman alan töitä kuin sinä. :) Katsotaan viitsinkö laittaa kuvia. ;)

   Poista
 3. Laita ihmeessä kuviasi jossain vaiheessa. Kannattaa tosiaan seurata muutostaan kuvien avulla. Mä aloiln keväällä ja otin kuvia aina kuukauden välein. Valitettavasti vaan tietokone, jolla ne oli, hajosi :( Ja niitä kuvia en ollut vielä ehtinyt laittaa ulkoiselle kovalevylle... Harmi. Olisi ollut mukava katsella muutosta vaikka ensi keväänä.

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse uskon että juuri kuvista näkee, varsinkin itse, ne muutokset. Peilistäkään ei aina osaa katsoa onko tullut muutosta mutta kuvat kertovat paljon. :)

   Poista