9.8.2012

Battery - Keeps you going

Olen erimieltä.

Yksi paheistani on energiajuomien juominen. En edelleenkään pysty kieltämään niitä täysin itseltäni. Pääasissa juon vain tavallista Batteryä, sokeriton on minusta paljon pahempaa maultaan. Olen jo aikaa sitten hoksannut, etteivät ne minua piristä, juon niitä maun ja tavan vuoksi. Koska en juo kahvia ollenkaan, olen ajatellut näiden juomien olevan minun piristeeni.

Energiajuomia kun juo, niin aluksihan tulee sellainen ns. tehokas olo. Mutta hetken päästä verensokeri laskee hurjaa vauhtia ja olo onkin mitä kauhein. Ja kun verensokeri laskee on äkkiä saatava jotain sokeripitoista suuhun, ja taas kierre on valmis. 

Näitä juomia olen juonut vuosia päivittäin. Osasyynä painonnousuun luulen olevan näillä juomilla. Esimerkiksi yhdessä Battery - tölkissä on 165 kcal, joka vastaa 8% päivän energiatarpeesta. Ja sokeria yhdessä tölkissä on 36,4 g, joka vastaa 40% päivän tarpeesta. Ja voin kertoa, että näitä tölkkejä on mennyt yleensä muutamia päivässä. Eli toisinsanoen olen saanut yleensä jo pelkistä energiajuomista lähes kokonaan päivittäisen energiatarpeen ja siihen sitten kun lisää kaikki muut ruuat, herkut ja makeat. Huh! Laitankin tässä jossain vaiheessa teille esimerkin päivän aterioista mitä ennen tuli syötyä.


Battery Energy Drink

p.s. Sain tänään aikaiseksi varata itselleni ajan terveystarkastukseen. :) Näkeepä sitten, että millaisista lähtökohdista lähdetään liikkeelle myös mitä tulee kehon sisäisiin arvoihin.

2 kommenttia:

 1. Ihan mahtava blogi, vaikkei vielä niin paljoa olekaan ehtinyt kirjoittamaan :)
  Omat mitat 170cm/120kg ja näistä lähdetään nyt pudottamaan...taas... ;) Joten tämä blogi tuli täydelliseen hetkeen tsemppaukseksi!
  -Annika-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kiva jos onnistun tsemppaamaan joitakin. :) Hurjasti tsemppejä sinulle omalle painonpudotusmatkalle. :)

   Poista