9.8.2012

Paino tänään, vko 1

Päätin, että torstai on minun punnituspäiväni. Eihän sen tarvitse aina olla maanantai? :)
Paino tänään 128,8 kg.
Viikon pudotus -1,6 kg.
Pudotus yhteensä -1,6 kg.

Miten sinun paino on pudonnut? :)


8 kommenttia:

 1. Hyvä pudotus Mariina!

  Mun paino on edelleen pudonnut mukavasti. Kiitos kysymästä :)

  Lähdin huhtikuun puolivälissä lukemasta 123 kg ja tänä aamuna vaaka näytti 100,6 kg. Eli ihan pian alle sata!!! Mä oon viimeksi v. 2006 painanut alle sata ja silloinkin paino vain käväisi siellä. Nyt kun sinne taas pääsen, en koskaan enää anna sen nousta yli sadan!

  Kesäloma yllätti ja painonpudotus olikin aika helppoa. En ollut mitenkään hirveän tarkka syömisistäni, mutta tietyt perusjutut kun pyörivät, niin tuntui, että paino tippui tasaisesti. En myöskään juonut lainkaan alkoholia tai syönyt karkkia. Eli niistä taisi jäädä jo aika monta kaloria saamatta :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Aivan huikeesti olet saanut painoa tiputettua, hienoa! :) Ja tuloksethan ne kannustaa jatkamaan. :) Paljon tsemppiä tulevaan, kohta sinun vaaka näyttää enää kaksinumeroisia lukuja. :)

   Poista
 2. Onnea, onpa hyvä tulos! Itselläni menee hyvin kiitos. :)
  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kuulla, että hyvin menee. :)

   Poista
 3. Vielä kesän alussa painoin lähemmäs sata, about 98-99kg (pituuteni 174cm). Olen muuten se, kun kirjoitin sulle jo aikaisemmin kommenttia että sairastan BEDiä. Kesän aikana tosiaan oon tehnyt paljon työtä henkisellä tasolla itseni kanssa, kuten myös ravinnon ja liikunnankin suhteen. Nyt painan n. 92kg. Harrastan nykyään liikuntaa 5-6kertaa viikossa vähintään tunnin kerrallaan. Suurin osa harrastamastani liikunnasta on oikein kunnon hikiliikuntaa. Kuntokin on noussut kohisten.

  Ihanaa huomata että olen oppinut kesän aikana syömään kuin normaalit ihmiset, ilman ahmintaa ja periaatteessa syön mitä haluan! Tänäänkin kaupungilla ollessani mieleni alkoi tehdä suklaata ja minä tyttöpä meninkin kauppaan ja ostin sitä. Ostin kuitenkin vain pienen suklaapatukan sen sijaan, että ennen olisin ostanut kokonaisen suklaalevyn ja ahminut sen 5minuutissa suihini. Ei tullut nyt syötyä edes sitä suklaapatukkaani kokonaan kun huomasin että suklaakiintiö tuli täyteen jo kolmen palan jälkeen. Tärkeintä mitä olen oppinut kesän aikana syömisen suhteen on se, että kuuntelen itseäni todella tarkkaan. Onko minulla oikeasti nälkä ja jos syön esim. suklaata niin missä vaiheessa kiintiö tulee täyteen ja monenko suklaapalan jälkeen sitä ei tee enää ollenkaan mieli.

  Vuonna 2008 painoin vielä 70kg. Neljässä vuodessa paino on siis noussut lähes 30kg. Järkyttävää. Taisteluni jatkukoon! :)

  - anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompa kiva lukea sinun tarinaasi. :) Hienoa, että olet jo päässyt eteenpäin omalla taipaleellasi tervehtyä ja voida paremmin. :) Nämä onnistumistarinat kannustavat minuakin jatkamaan. :) Tsemppiä hirmuisesti sinulle Anna! :)

   Poista
 4. Ihanaa että saat motivaatiota tarinastani :) nämä viikonloput ovat kyllä pahimpia. Eilenkin tuli käytyä avopuolison kanssa ulkona (kebabilla!!) syömässä. Täytyy kohta lähteä salille polttamaan eilen saatuja kaloreita. Tällä kertaa elintapamuutokseni eroaa aikaisemmista myös siinä, että nyt en vedä läskiksi koko juttua jos sorrun esimerkiksi syömään kebabin. Syön sen hyvällä omalla tunnolla ja sen jälkeen matka taas jatkuu. Tietenkään joka päivä en voi syödä herkkuja hyvällä omalla tunnolla haha :D tsemppiä kovasti viikonloppuun sulle, ne kun taitaa kaikilla laihduttajilla olla pahinta aikaa. Muista nauttia elämästä! -anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös ollut ongelmana se, että ensimmäisen repsahduksen tullen, ajattelen, että se oli siinä ja eikun lisää herkkuja suuhun. :) Mutta näistäkin ongelmista on opeteltava pois, ja senhän myö teemme. :) Energistä alkavaa uutta viikkoa sinulle Anna! :)

   Poista