4.8.2012

Lauantain toivotut

Vitsi kun nämä viikonloput on vaikeita, mikä olisikaan mukavampaa kuin käydä kaupassa ja ostaa paaaljon herkkuja. Ja sitähän en vielä ole sisäistänyt, että herkkuja on monenlaisia. Minulle tähän asti herkut ovat olleet karkkia, sipsejä, pullaa, noutoruokaa jne.. Nyt vain on opeteltava uusiin herkkuihin. Onneksi vielä on kesää jäljellä ja tarjolla on mm. ihania kotimaisia marjoja. Mansikat jo itsessään ovat makeita ja herkullisia, pieni kermavaahtonokare on jo luksusta. :)


Löysin Lumia - puhelimesta Sports Tracker - sovelluksen. Ainakin näin ensituntumalta tämä voisi olla erittäin hyvä kannustin lenkkeilemään ja muutenkin liikkumaan. Ja tuntuu olevan helppo käyttöinenkin. Vai suosittelisitko jotain muuta sovellusta? :)

Paino oli tänään 129,5 kg.

Kivaa elokuista iltaa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta! Olen itse 17-vuotias tyttö ja reippaasti ylipainoinen.. Aloitin vastikään oman blogini ja googlasin muita laihdutusblogeja ja sun blogi osui silmään! :) Tää on tavallaan tämmönen tsemppi-kommentti! Toivotan sulle kaikkea hyvää ja paljon onnistumisia :) Taidan liittyy sun blogin lukijaks jotta voin seurailla sun edistystä :) Ohessa linkki mun blogiin jos sua kiinnostaa käydä kattomassa! Hauskaa kesän loppua!

  justhappyplease.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi. :) Mukava saada tsemppejä, se kannustaa jatkamaan matkaa. :) Kiitos, samoin sinulle paljon onnistumisen iloja! :)

   Poista
 2. Mulle Sports tracker on ollut korvaamaton kaveri painoa pudottaessa. :) Se on helppokäyttöinen ja kertoo kuitenkin lenkkiin kulutetun ajan lisäksi matkan ja keskinopeuden ja vaikka mitä! 30 min lenkkikin kun voi eri ihmisillä merkitä ihan eri asiaa. :)

  Löysin blogisi tänään etsiessäni vertaistukea omalle projektilleni ja aloitin lukemisen vanhimmasta päästä. Näin ollen en ole aivan varma miten sinun projektisi kanssa on käynyt.

  Toivotan kuitenkin suunnattomasti tsemppiä! :)

  P.S. Tervetuloa vilkaisemaan myös mun blogia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kans olen kokenut tuon sovelluksen hyväksi. :) Ilman sitä ois moni lenkki jäänyt tekemättä. :)

   Kiitos tsempeistä ja ehdottomasti käyn lukemassa blogiasi. :)

   Poista