7.8.2012

Lehtihyllyllä

Kesälomat ovat suurimmalla osalla jo loppuneet (minulla jatkuu vielä pari viikkoa :D), ja syksy tekee väistämättä tuloaan. Kävin tänään kaupassa ja lehtihyllyä en koskaan ohita lukematta lööppejä ja uusien lehtien kansia. Ja pistihän siellä silmiin ensimmäiset otsikot laihduttamisesta. :) Nythän on otollisinta aikaa lehtien kirjoittaa laihduttamisesta ja kesäkilojen karistamisesta. Ostan viikoittain lehtiä ja varsinkin jos niissä on juttuja laihduttamiseen tai terveyteen yms. liittyvää. Ja tälläkään kertaa en lähtenyt kaupasta ilman uusia lehtiä:Iltalehti ja uusin Trendi sieltä tarttuivatkin mukaan. Ja nämä bongasin kassan vierestä, varsinaisella lehtihyllyllä en kerinnyt käymään ollenkaan. Täytyypä käydä tarkistamassa tässä joku päivä lehtihyllyjen tilanne. :)

Teetkö sinä heräteostoja lehtihyllyillä ja pureeko laihdutuslööpit sinuun? :)

6 kommenttia:

 1. Heippa! Jään mielelläni seuraamaan blogiasi :) Tsemppiä kovasti! Itsellänikin on elämäntapamuutos menossa. Sairastan BEDiä ja olen tehnyt tämän kesän aikana paljon töitä itseni kanssa (ruokailutottumusten ja liikunnan lisäksi myös henkisellä tasolla). Uurastus on jo palkittu muutamalla kilolla. Toivottavasti sinäkin pääset hyvään vauhtiin, nimittäin sittenhän meitä ei pysäytä enää mikään! :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Tervetuloa mukaan! :) Kiva kuulla, että sinulla on jo uurastus tuottanut tulosta, hienoa! :) Tsemppejä tarvitaan, kiitos niistä. :) Ja kertoilehan välillä kuulumisia. Mukavaa tulevaa syksyä sinulle! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Jäin näköjään heti koukkuun blogiisi. Kirjoitat hyvin ja kiva kun päivityksiä tulee näin usein :) Kommentoin jo kerran aiemmin tuohon "alku aina hankalaa" päivitykseesi omasta elämäntapamuutoksestani. Tsemppiä siis Mariina edelleen!

  Lehtihyllyiltä teen kovin harvoin ostoksia nykyään. Käytän aikaani enemmän netissä kuin lehtien parissa. Ja tuohon aiempaan päivitykseesi tuosta vaa'alla käymisestä. Minä käyn melkein joka päivä (useita kertoja viikossa ainakin). Ja paino kyllä laskenut tosi tasaisesti. Ei ole tainnut tässä vajaan 4 kk aikana kuin parina aamuna ollut edellistä kertaa isompi paino. Koen siis vaa'alla käymisen melkoisena motivaattorina :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moii! Kiva kun tykkäät, ja suuret kiitokset tsempeistä! :) Totta puhut, että vaa'alla käynti on myös motivaattori. Ja mukavahan se on koko ajan pienentyvää painoa katsoa. ;)

   Poista
 4. Jos olisin Suomessa ostaisin varmaan kaikki laihdutuslehdet ja kuntoaiheisetkin :) KuntoPlus, KG ja Hyva Terveys on yhtia suosikkejani. Niita tulee sitten aina suomessa kaydessa ostettua tai jos joku muu kay pyydan tuomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja lehtiä tulee luettua. :)

   Poista