26.8.2012

Mietteitä

Aamulla kävin taas lenkillä. Hyväksi havaittua tapaa on kiva jatkaa. :) Jonkun verran jo huomaa muutosta kunnossa, en enää hengästy heti ulko-ovesta ulos astuessa sekä sama lenkki menee lyhyemmässä ajassa. Pitää nyt alkaa pidentään lenkkejä kun jaksaa jo vähän enemmän. Tässäkin mielessä on mukava huomata muutosta tulleen.
 
Eilen tuli muistutus siitä, että pitää muistaa syödä. Aamulla en syönyt mitään, enkä oikein muutenkaan ennen iltapäivää, joten tuli ihan hirveä olo. Huimasi ihan älyttömästi eikä oikein pystynyt tekemään muuta kuin istumaan. Säikäyttihän se. Minulla ei vain jostain syystä maistu aamuisin ruoka (oikeasti oksettaa jopa ajatella ruokaa aamulla) ja sitten kun nälkä on jo liian iso niin silloinkaan ei ruoka maistu. Väärin! Tiedän! Mutta opeteltavahan se on, ei näin jaksa kukaan pitkään ja kroppakin tietenkin reagoi tuolla huimauksella kun liikkuu ja tekee töitä muttei mitään ravintoa saa.
 
 


Tänään oli ensimmäinen aamu kun paino oli noussut, jonkun 100-200g. Vaikka en niitä päivittäisiä lukuja tuijota niin tarkkaan mutta kyllä se jotenkin tuntuu ikävältä kun on tottunut laskeviin numeroihin. Mutta näihinkin on totuttava tällä matkalla. :)
 
Eilen teki ensimmäisen kerran kahteen viikkoon mieli karkkia. Siis kahteen viikkoon! Ennen söin karkkia ihan päivittäin ja paljon, joten olen todella yllättynyt, että ei ole tehnyt edes mieli karkkia. Mietin jo mielessäni Makuunin karkkivalikoimaa ja melkein maisten ihanat karkit suussa. :) Mutta sekin mielihalu meni pois enkä käynyt karkkiostoksilla, pureskelin purkkaa. :)
 
Nykyään minulla tekeekin enemmän mieli (lähinnä iltaisin) suolaa tai jotain suolaista. Saatan sitten syödä pätkän siivutettua kurkkua ja pilkkoa tomaattia joiden päälle laitan vähän aromisuolaa. Tosi hyvää, kokeilkaapa. :)
 
 
Kuvat
 
Aurinkoista sunnuntaita kaikille! :)
 

8 kommenttia:

  1. Hienosti sinulla näyttää sujuvan :)
    Ei muuta kuin tsemppiä matkaan, meitä on paljon samalla taipaleella!

    VastaaPoista
  2. Heipsan
    tuli mieleen sellainen juttu, että syötkö olleenkaan mitään herkkuja (kerran viikossa tyylillä tai jotain muuta) vai pyritkö olemaan kokonaan ilman? :)

    -anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Aluksi ajattelin, että pitäisin yhden herkkupäivän mutta kun ei ole tehnyt mieli niin en ole väkisten syönyt. :) Ja kun asiaa ajattelin niin ehkä on parempi että pyrin olemaan toistaiseksi ilman herkkuja, luulen että saattais jäädä syöminen päälle tai tulla ajatus repsahtamisesta vaikka söisi luvan kanssa. :)

      Mites meni sun viikonloppu? :)

      Poista
  3. Moikka,taisin aikasemmim jo mainitakin että minulle tärkeintä on säännöllisyys ruokailujen kanssa,muuten hotkin mitä vain ja paljon..:(tänään tuli taas liikuttua 1,5h.ja sen kyllä huomaa itsessään että kunto on kasvanut,liikkuminen on nykyään mukavampaa ja hieman kevyempää:)kg:ssä muuten hyvä artikkeli koskien sykemittaria.terv.-Nina-

    VastaaPoista
  4. Tuo on kyllä aivan totta että se syöminen jää helposti päälle. Silti oon pyrkiny siihen että yksi herkkupäivä viikossa ja kiinnittänyt huomiota siihen että herkuttelen niin kuin normaalit ihmiset enkä niin kuin BEDiä sairastavat, joka on ominaista mulle. Herkkupäivän jälkeen en halua koskaan mennä puntarille pariin päivään kun pelkään että paino on noussut ja että se lannistaa. Vaikka todellisuudessa se ei varmaan edes olisi noussut kun eihän ne kalorit heti muutu rasvaksi kehoon ja nosta painoa.

    Viikonloppu meni mun mielestäni ihan ok. Olin tosiaan toisessa kaupungissa parin ystäväni kanssa. Noh, päivällä kahvin kanssa tuli syötyä pala piirakkaa. Terveellisen salaattipäivällisen jälkeen tuli syötyä jälkiruoaksi fazerina jätski tuutti (NAM). Ja illalla sitä kuohuviiniä ja siideriä ja brändiä sitten uppos ihan liikaa. Lopuksi ystäväni veti esiin vielä yhden piilopullonsa (kuoharia) ja kas kummaa, sekin hävisi KOKONAAN meidän kolmen suihin. Nämä kaikki siis lauantaina. Aamullahan olikin sitten krapula joka oli pahimmasta päästä jonka olen koskaan kokenut. Konttasin vain kämpässä sängyn ja wc:n väliä :D Krapulaa kesti koko eilisen päivän, mutta siinä 4-5 aikaan alkoi tuntua että jään sittenkin henkiin.

    Krapulasta sitten pääsenkin sopivasti sunnuntain krapularuokiin(Oh my god)! Päivällä syöty aamiainen oli ainoa terveellinen ateria koko päivänä. Päivällinen syötiiin mäkissä, minä: 2 juustohampurilaista ja kokis zero +muutama ranskalainen. Välipalaksi söin pistaasipähkinöitä (n. 100g) ja irtokarkkia (n. 200g). Illalla haettiin miehen kanssa vielä kebabista ruokaa ja minä otin rullakebabin. En kylläkään pystynyt syömään sitä kokonaan, joten mies söi loput. Olis se voinut paremminkin mennä, mutta jostain kumman syystä mua ei edes haittaa että tuli herkuteltua kahtena päivänä enkä koe mitään morkkiksia siitä. Ajattelen vain että tänään syön taas terveellisesti ja harrastan liikuntaa ja että tästä voin vain ottaa oppia. Tulipas pitkä sepustus, mutta tällanen herkuttelu viikonloppu oli meikäläisellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hienoa, ettet koe morkkista kivasta viikonlopusta. Ja tärkeämpäähän on se, että pystyy sitten palaamaan taas ruotuun eikä ajattele, että nyt meni läskiksi (:D). Itsellä nimittäin on aina ennen käynyt niin, etten ole osannut sitten lopettaa herkuttelua tai on tuntunut, että olen nyt repsahtanut kunnolla eikä kannata enää jatkaa. Ja jos yhtenä tai kahtena päivänä viikossa joskus herkuttelee niin eihän se todellakaan kaada koko projeltia, ja toisaalta viikosta kuitenkin syö 5-6 päivää hyvin. :)

      Poista
  5. terveisin anna

    VastaaPoista