11.8.2012

Näistä johtuen olen ylipainoinen

Laitan tänne omaksi ja teidän kauhuksi :) millainen on ollut tähänastinen ruokapäiväkirjani. Tässä pari esimerkkiä:


Aamiainen:
(Minun aamiainen tarkoittaa
useimmiten klo 12:sta)
Energiajuoma
Lounas:
Ei mitään
Välipala:
Suklaata, karkkia
Päivällinen:
Iso kasa voi-kermaperunamuusia, lenkkiä reilusti, energiajuoma
Iltapala:
Neljä munkkia, useampi lasi kaakaota ja jos ei vielä okseta niin hieman
sipsejä ja karkkiaAamiainen:
Energiajuoma, edellisen päivän sipsejä
Lounas:
Töissä jotain normaalia kotiruokaa
(normaali annos, vain kotona voi syödä reilusti)
Välipala:
Energiajuoma
Päivällinen:
Ei mitään
Iltapala:
Annos kiinalaista (tai muuta noutoruokaa), joskus saattoi
mennä jopa kaksi annosta kerralla, energiajuoma, karkkia ainakin
pussillinen ja ehkä vielä keksejä ta pullaa

Aikalailla samantyyppisiä kaikki päivät olivat, riippuen viikonpäivästä ruokaa/herkkuja saattoi olla vielä paljon ennemmänkin. Näitä kun lukee niin ei voi kyllä syyttää ketään muuta kuin itseä, että on näin ylipainoinen. Itsehän minä suuhuni kaikki olen pistänyt.
Mutta, mennyttä ei voi muuttaa ja tulevaisuuteen pystyn vaikuttamaan, joten jatketaan eteenpäin kevyemmällä ruokavaliolla. :)

Kuvat
Kuinka moni kauhistui näistä ruokapäiväkirjoista? Minä ainakin. ;)

12 kommenttia:

 1. Täällä yksi nostaa kätensä hieman kauhistuneena ylös. Vaikka toisaalta eihän tuo niin pahalta näytä, koska tuon saisi ehkä korjattua sillä, että opettelet syömään 5 kertaa päivässä.

  En ole mikään ravitsemusterapeutti enkä tunne sua, mutta noista ruokapäiväkirjoista tuli mieleen, että nuo sun illan (ja päivän) ahmimiset johtuu siitä, että oot aina niin pitkään syömättä. Kun sulla on kauhee nälkä, nii tekee mieli vaan enemmän karkkia. Omallakin kohdalla on niin, että koulusta kotiin tullessa tekee hirveesti mieli vaan syödä jotain sipsejä tai karkkeja. Mutta oon päättänyt, että ensin syön jotain oikeaa ruokaa ja terveellisempää ja sitten jäkkäriksi saan ottaa herkkuja. Usein syön mahan täyteen oikealla ruualla, enkä enää muista herkkuja sen jälkeen.
  Ruokaa siis 5 kertaa päivässä, niin heti on ruokapäiväkirja paremman näköinen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, ongemani onkin ollut juuri se, että päivisin syön vähemmän ja illalla tulee ahmittua hirveitä määriä. Kovasti tässä opetellaan siihen useampaan pieneen ateriaan päivässä, pikku hiljaa. :)

   Poista
 2. Ei, valitettavasti en kauhistunut :) Vaan kuulosti varsin tutulta. No noita energiajuomia en juonut. Joskus harvoin Ed Lemon lightin, mutta en usein. Mutta noita kun katsoo tuolla tavalla kirjoitettuna, niin ei tosiaan tarvitse ihmetellä, miksi tässä ollaan lihottu. Vauva-lehden nettipalstalla joku kertoi elämänmuutoksestaan ja mun mielestä aika hyvällä ruokavaliolla lähdössä liikkeelle. Tässä linkki siihen keskusteluun: http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1665919/bmi_43_elamanmuutos_alussa_kommentoi_ruokailusuunn
  Mun nykyinen ruokavalio ei eroa tuosta kovinkaan paljoa. Tosin herkkupäiviä en pidä oikeastaan lainkaan. Pidän sitten jos koen, että ilman ei pysty elämään ;)

  Miten on muuten mennyt sun viikonloppu tähän saakka?

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä lukemassa keskustelu, sieltä varmasta saa hyviä vinkkejä. :)

   Kirjottelen kohta tuosta viikonlopusta ihan postauksen. :)

   Poista
 3. Sinun ruokapäiväkirjasi kuulostavat hyvin hillityiltä verrattuna mitä itse tuli aikoinaan syötyä! :D :)

  VastaaPoista
 4. Tärkeintähän on, että nuo kuuluvat entiseen ruokapäiväkirjaan ja nykyään päiväkirja sisältää ihan eri ruokia? :) Tsemppiä matkalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, onneksi ovat entisiä. :) Kiitos! :)

   Poista
 5. Kyllä, kuulostaa erittäin tutulta. Toivottavasti nykyään menee paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko ajan mennään parempaan suuntaan. :)

   Poista
 6. Hui, olen kauhistunut. Olen aina ihmetellyt, miten on mahdollista, että nuoret naiset lihovat niin paljon, nyt en enää ihmettele.
  Mutta mikä tuossa on hyvää, että et ole todellakaan lihonut syömällä tavallista ruokaa. Nyt vain jätät kaiken tuon, alat tehdä itse ruokasi, ja varmasti laihdut! Mutta tärkeintä on ruoan määrä, ei se kuinka usein syöt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo kauhistuttaa itse kutakin, mutta onneksi se on mennyttä. Uusin ja keveämmin tuulin ja ruuin kohti tulevaa. :)

   Poista