12.8.2012

Viikonloppu

Kohta on taas yksi viikonloppu takana. Minulle viikonlopussa vaikeinpia ovat perjantai ja lauantai, sunnuntaisin ei niinkään tule suuria mielihaluja herkkuihin. Perjantaissa ja lauantaissa on niin paljon totuttuja kaavoja ja tilanteita, joihin on kuulunut syöminen ja herkuttelu. Usein viikonloppuihin on kuulunut paljon noutoruokaa, elokuvia kaikkine herkkuineen ja yleensä ottaen paljon syömistä.

Nyt kun olen vielä kesälomalla, on hyvä tilaisuus opetella "uudenlaisia" viikonloppuja. Hyvin usein olen viikonloput töissä, ja väsyneenä olen antanut itselleni luvan saada palkinnon pitkistä työpäivistä. Ja ne palkinnot ovat olleet mitäs muutakaan kuin ruokaa ja herkkuja.
No, nyt olen viettänyt viikonlopun rentoutuen, en ole ottanut sressiä mistään, olen antanut itselleni luvan levätä ja olla vaan. Vaikka esimerkiksi vaatekaapit tarvisi siivota sitä kirpparia varten, mutta saahan joskus vain rentoutua? ;)

Olen nauttinut kevyistä ruuista, marjoista, hedelmistä ja vihanneksista. Tosin täytyy myöntää, että väliin on mahtunut muutama suklaapala ja karkkikin. On vaan niin vaikeeta päästä niistä eroon!
Lauantaina kieltäydyin jälleen kavereideni pyynnöistä lähteä juhlimaan. Vaikka toisaalta halusin lähteä mutta jotenkin aina ensimmäinen vastaus on ei, ja siihen joku järkevä tekosyy. Itseasiassa tajusin, että jo kun näen kuka soittaa ja aavistan mitä asia ehkä koskee, mietin jo etukäteen ennen puhelimeen vastaamista hyvän tekosyyn. Hullu minä!. :) Nautinkin sitten lauantai-iltana itsekseni pari lasillista jääkylmää Pepsi Maxia ja katsoin elokuvia. Tänään säästyin huonolta ololta ja 100%:lla varmuudella roskaruualta kun en eilen lähtenyt minnekkään. :)


Kuvat


Miten sinun viikonloppu meni? :)

3 kommenttia:

 1. Kiitos kysymästä, viikonloppuni meni ihan mukavasti. Sunnuntaina ei poikkeamia suunnitelmista. Lauantaina söin välipalan asemasta Valion kevyt vaniljajäätelöä. Karkitta oleminen on nykyään jo oikeastaan ihan helppoa. Tein totaalilakon niihin huhtikuussa ja olen antanut itselleni yhden karkkipäivän heinäkuussa, sen ulkopuolella en ole ottanut yhtään. Ja musta tuntuu, että mun on helpompi olla kokonaan ilman.

  Sun viikonloppu kuulostaa menneen myös mainiosti. Hyvä Mariina!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun minäkin odotan hetkeä jolloin ei tee mieli karkkia. :) Yritän nyt pysyä tiukkana ja sallia itselleni korkeintaan kerran viikossa jotakin hyvää, ja jatkossa ehkä sitten jopa harvemmin. :) Tämä on niin paha paikka mulle, olen oikea karkkihiiri ollut. :D

   Poista
 2. Voin kertoa, että se on mahdollista!! Kukaan ei ole voinut syödä karkkia enempää kuin minä... Olin totaalisessa sokerikoukussa vielä huhtikuun alussa. Ja ajattele, nyt yksi ainoa karkkipäivä viimeisten 4 kk aikana, eikä mitään muuta. Pullaa en ole syönyt lainkaan. Synttäreillä tms. juhlissa olen ottanut pienen palan kakkua. Ja kesällä syönyt jäätelöä silloin tällöin.
  Sä pystyt siihen jos minäkin :)
  Lotta

  VastaaPoista