23.8.2012

Paino tänään, vko 3

Taas on viikko vierähtänyt ja puntarin viisari värähtänyt (vaikkei puntarissa ole edes viisaria). ;)
Paino tänään 124,8 kg.
Viikon pudotus -2,6 kg.
Pudotus yhteensä -5,6 kg.

Tästä jatketaan taas eteenpäin. :)

Mikä päivä teillä on "virallinen" punnituspäivä? :)


9 kommenttia:

 1. Eikä, aivan mieletöntä! Mahtavaa! Nyt ei kannata repsahtaa, tuossahan on jo melkoisista määristä kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla vaan hyvä tahti jatkuu :) Loistavaa!

   Poista
  2. Kiitos kiitos! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin hyvällä mielellä. :)

   Poista
 2. Lähes kuusi kiloa jo! Onnea onnea paljon :) Omissa unelmissani virallinen punnituspäiväni on sunnuntai, mutta esimerkiksi kävin eilen ja tänä aamuna puntarilla, eli tuo ei toteudu kovinkaan hyvin. Ei se mua niinkään haittaa tällä hetkellä etten pidä siitä punnituspäivästä kiinni, koska paino on aina ollut miinuksella kun olen puntarilla käynyt esim. tänään. Sitten kun paino ei enää laske tätä tahtia niin luulen että tuo punnituspäivästä kiinni pitäminen on tärkeämpää sen kannalta etten menetä motivaatiota jos paino ei ole laskenutkaan :) Olipas vaikeaa selittää, ymmärsiköhän kukaan mitä tarkoitin..

  Ainiin ja painoni oli tänä aamuna 90,8kg. Eli tasaista laskua taas. Tekeepäs se hyvän mielen! AHkerointi palkitaan vaa'an lukemilla.

  Vähän hirvittää kun viikonloppuna on venetsialaiset ja olen menossa toiseen kaupunkiin viettämään niitä ystäväni kanssa. Tulee varmaan käytyä terassilla ja entä jos käymme ulkona syömässäkin jne?! Toi alkoholi on kyllä ihan vihoviimestä mitä tässä projektissa kannattais mennä nauttimaan.

  -anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Totta se on, että kyllä nuo tulokset kannustaa jatkamaan, vajaa kuusi kiloa on jo ihan mukavasti painoa poijes ja sulla kans paino vaan tippuu. :)

   Varmasti kannattaa nyt vain antaa itsellesi lupa viikonloppuna nauttia ruuasta ja juomasta, tietysti vähän voi kattoa mitä ruokaa tilaa mutta pitäähän sitä joskus olla vapaalla. :) Ja elämässä pitää olla myös iloja joista nauttia. Maanantaina sittan taas palaat normaaliin arkeen. Mullakin on jo tiedossa juhlia yms. ja aion ihan varmasti nauttia siellä ruuista ja juomista, täytyy vaan pitää siitä kiinni ettei jää syöminen päälle. :) Hyvin sinä selviät viikonlopusta ja tulevasta arjesta vaikka vähän käytkin juhlimassa, kunhan et vain syyllistä itseäsi ja sillä pilaa viikonloppua. Nauti mukavasta viikonlopusta! :)

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu! Sulla on tosi kiva blogi, olin jo vähän alakuloisissa fiiliksissä, mutta löysin täältä lisää motivaatiota. :)
  Onnea kilojen tippumisesta, tosi hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) Kiitos kovasti ja ihanaa jos pystyn motivoimaan! :)

   Poista
 4. Ihan mieletön tulos jo tässä vaiheessa! Varmasti motivoi jatkamaan. :) Olethan muistanut syödä hyvin?

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jos mieli tekee herkkuja niin mietin jo pudotettuja kiloja niin vastaus on selkeä ei. Eli kyllä motivoi tosi paljon jatkamaan. :) Syönnit vaihtelee, nyt töissä on tullut syötyä hyvin ja monipuolisesti. Edelleen aamiainen ei maistu ja välipalat tahtovat jäädä myös väliin.

   Poista