21.8.2012

Reipas päätös kesälomalle

Kävin vielä tälle päivää iltalenkillä. Tulee jotenkin niin hyvä mieli aina kun saa lenkin tehtyä. Ulkona tuuli ihan mahottomasti, mutta tämä tyttö ei ihan pienistä lentoon lähde. ;)


Huomenna pirteänä töihin. Katsotaan sitten miten työpäivä sujui tämän elämänmuutoksen kanssa. :)

Oliko teillä hyvä päivä? :)

12 kommenttia:

 1. Moikka,sulla tulee tosi hienosti liikuttua,ootko tehnyt liikuntasuunnitelmaa tälle viikolle?minä kävin kuntosalilla personal trainerin tapaamisella,sisältyi hintaan kun liittyi kestojäseneksi.kuntokärpänen on kyllä puraissut:)-Nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Itsekkin olen ihan ihmeissäni, että olen saanut joka päivä lähdettyä lenkille. :) Mutta ehkä sitä on hoksannut vihdoin ja viimein, että haluan muutosta elämääni. :) Tavoitteena mulla on yleisesti, että liikun päivittäin tunnin. Saattaa nyt kun töihin menen niin jäädä välipäiviä mutta liikun sen mukaan miten jaksan ja kerkeän. Hienoa, että sinullekkin kuntoilu maistuu. :) Olen kans suunnitellut pt-palkkaamista/tapaamista mutta ainakaan hetkeen en kuntosalille viitsi mennä. :)

   Poista
  2. Muakin alussa vähän hirvitti sinne salille meno,mutta ilokseni huomasin että siellä oli ihmisiä joka ikään ja kokoon,ja mikä parasta paljon ryhmäliikuntatunteja..mm vesijumppaa ja spinningiä menen tällä viikolla kokeilemaan.mun pitää lenkkeily jättää nyt hieman vähemmälle,koska nivelet ja penikat ovat kipeytyneet.:(kun hieman kuorma putoaa niin sitten taas helpompaa.-Nina-

   Poista
  3. Itse yritän saada edes jonkunlaista peruskuntoa näillä lenkkeilyillä, ja sitten vois myöhemmin kattoo salille menoa. Tykkään itse kuntosaliharjoittelusta ja spinning oli joskus muinoin kymmeniä kiloja sitten suosikkini. :) Vesijumppaa olisi myös kiva kokeilla. :)

   Poista
 2. Oletpa reipas :) Tuon ensimmaisen kuvan maisemissa ei minuakaan haittaisi ulkoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla reipas. ;) Vaihtelen lenkin reittejä niin ei itsekkään kyllästy. :)

   Poista
 3. Milla sina muuten mittailit tehtyja lenkkeja? :) Tuo kuvan vekotin ei ole itselle tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Nokian Lumia 800 - puhelin ja siinä on Sports Tracker - ohjelma. :)

   Poista
 4. Onpas kiva blogi! Tervetuloa vierailemaan myös mun liikuntablogissani :) http://inmotionblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ompa sinulla kiva blogi! Itsekin aloittelen juuri uuden loppuelämän projektia ja siihen liittyvää blogia, joten kaikki inspiraatio on tervetullutta. :)

  Itse olen käynyt jo monta vuotta salilla ja haluan kannustaa kaikkia kokoon katsomatta menemään salille. :) Jokaisella on oikeus urheilla ja liikkua. Ainakin salilla jossa käyn käy kaiken ikäisiä ja kokoisia ihmisiä. Itse menen salilla treenaamaan, en katselemaan ja vertailemaan ihmisiä ja uskon (tai ainakin toivon), että muut tekevät samoin. Tärkeää on saada kunnon ohjeet eli pt pariksi kerraksi auttamaan niin avot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Totta puhut, kyllähän ne ihmiset keskittyy siihen omaan treenamiseen toisten tuijottelulta, mutta kun se ajatus on päässä niin minkäs teet. :) Kyllä minä vielä jossain vaiheessa ehkä salillekkin menen. :)

   Tsemppiä sinulle kovasti, tsempatataan toinen toisiamme! :)

   Poista