6.8.2012

Repsahdus ja viikon aloitus

Eilen illalla repsahdin, teki vain niin paljon mieli leipää ja pastaa. Eikä näissäkään sinänsä mitään väärää ole mutta ne määrät. Tuli sitten syötyä iso kasa juustopastaa ja siihen kylkeen neljä (!!) leipää runsaine lisukkeineen. Ja kun kerran repsahdettiin niin eikun kaikki kaapit ympäriämpäri ja tadaa löytyihän sieltä keksipaketti, josta menikin reipas puolet. Että näin.

Tämä mässäily tietenkin näkyi tänä aamuna puntarilla, paino 130,1 kg. No, tähän ei maailma kaadu ja tästä jatketaan eteenpäin. :)

Tänään aamun aloitin munakkaalla, joka muuten on helppoa, hyvää ja mielestäni pitää nälän pitkään pois. Pitäisi keksiä uusia ohjeita ja muunnoksia kun alkaa jo vanhat kyllästyttämään.


Nyt taidan lähteä kauppaan, jotta voin täyttää kaappini hyvällä ja terveellisellä ruualla. :)

Kivaa alkanutta viikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Moi. Aloin lukea blogiasi tänään ja tuli tosta repsahtamisesta mieleen että meidän kaapeissa ei vois olla YHTÄÄN keksipakettia. Söisin ne ihan varmasti. Oonkin heittäny menee kaikki mössöhiilarit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tervetuloa mukaan! :) Itsekkin ennakoinkin nykyään repsahdukset sillä, etten osta kotiin mitään herkkuja. Ne tulisi syötyä ihan varmasti jossain vaiheessa. :D

      Poista