28.8.2012

Vapaapäivä

Miten nämä päivien säät vaihteleekin niin paljon. Tänään taas on ollut tosi lämmin ja aurinkoinen ilma, ei syksystä tietoakaan. Tänään onkin ollut kiva viettää vapaa-päivää, yritän ottaa kaikki mahdolliset auringonsäteet talteen pimeää syksyä varten. Silti varmasti tarvitsee syödä D-vitamiinia.
 
 


 
 
Tänään heräsinkin aamulla aikaisin ja lähdin käymään asioilla. Samalla kävin kaverin luona, jonka kanssa kävimme lenkillä. Oli mukava käydä kävelemässä eri reittiä eikä aina samaa. Reissulla ohitimme leikkipuiston, jossa voisi nähtävästi myös vetää leukoja ja tehdä vatsalihaksia. :)
 
 


 
 
Ei tullut vielä testattua. ;)
 
Samalla reissulla kävin myös kaupassa täydentämässä ruokavarastojani. Tarjouksessa oli jotain tommosia vähähiilihydraattisia Tapolan makkaroita. Ostin niitä testattavaksi. Paketissa ei ollut mitään ravintotietoja ja katsoin sitten netistä syötyäni, oli aika rasvaisia makkaroita (aina kai ne on :) ) mutta ihan hyviä ja yksi varmaan on ihan ok?
 
 


 
 
Otin pienet päikkäritkin tänään, nukkuminen on ihanaa :) Tarkoitus olisi vielä tässä illalla käydä lenkillä, muuten käytän tämän vapaapäivän illan löhöilyyn. :)
 
Toivottavasti tekin olette saaneet nauttia auringonpaisteesta tänään. :)

2 kommenttia: