14.9.2012

Herkkujen korvikkeet

Nyt kun karkit ja muut herkut on kiellettyjä (herkkupäivänhän olen sallinut kerran viikossa itselleni mutten sitä vielä ole käyttänyt), olen yrittänyt keksiä muuta syömistä herkkunälkään. Monesti juuri iltaisin iskee se herkkujen himo, ja viikonloput on aika pahoja. Ennenhän saatoin jopa nukkumaan mennessä syödä sängyssä karkkia.
 
 
 
 
Olenkin nyt opetellut syömään enemmän kasviksia, marjoja jne. Monesti teen itselleni "herkku"lautasen kurkusta, tomaatista ja naposteluporkkanoista. Ja oikeasti ei tee näiden jälkeen enää mieli karkkia tai muuta hyvää. Olenkin pitänyt noita porkkanapusseja ihan laukussa mukana, että voi niitä popsia nälän tullen, ettei nälkä yltyisi liian isoksi ja tulisi tehtyä virheratkaisuja nälkäisenä.
 
Mustikat jäisinä, päällä vähän makeutusainetta, oijoi, nehän menee ihan karkista. :) Ja vesimeloni kylmänä on kuin melkein jotain sorbettia söisi. :)
 
Millä te herkuttelette kun ei karkkia yms. voi syödä? :)

2 kommenttia:

  1. Tänään olen taistellut aika kovasti makeanhimoa vastaan. Olen miettinyt lähtisinkö kaupalle vai en... Kotona ei ole mitään herkkuja paitsi jotain limsaa, niin avasin sitten yhden limpparin ja sen kanssa söin kylmää vesimelonia.. Nyt olo on hyvä, Kyllä mä selviän ilman herkkuja tänään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti selviät! :) Monesti on kyllä ollut onni, ettei tosiaan kotona ole ollut mitään herkkuja. Vaikeampi vastustaa jos on jotain otettavissa kaapista. :)

      Poista