14.9.2012

Kuntosalille

Tein tänään taas jotain niiiin epäminumaista (onko tuo edes oikea sana :D ). Sain eilen päähänpiston, että haluan alkaa käymään kuntosalilla. Ja tänään sitten selvitin hintoja ja kyselin tutulta kuntosaliyrittäjältä hyvää tarjousta. Ja niinhän siinä kävi, että ensi viikon tiistaina sitten kuntosalitreenit kutsuvat. :)
 
 
 

Oon tosi innoissaan tästä koska olen aina tykännyt kuntosaliharjoittelusta enkä niinkään jumpista yms. En tiedä mitä minussa on tapahtunut mutta tällä hetkellä ei yhtään haittaa vaikka siellä salilla kaikki katsoisivat minua (mitä kyllä epäilen), haluan tehdä sitä mistä itse tykkään välittämättä muiden katseista tai mielipiteistä. Toki mieli voi salille mennessä olla toinen. ;)
 
 
 
 
En kuitenkaan uskalla ihan vielä ottaa vuoden jäsenyyttä, vaan neuvottelin itselleni 25 kerran kortin. Onhan sekin jo alkua. Salilla voi niin monipuolisesti harjoitella, etten kotioloissa pysty samaan. Ja en halua, että tästä jos oikeasti laihtuu enemmänkin, ettei nahka alkaisi hirvittävästi roikkua. Vaikka väistämätöntä se näiden kilojen jälkeen on.
 
 
Kuvat
 
En tiedä pitäiskö tässä käydä ihan ostamassa uusia urheiluvaatteita jos kerta sitä oikeasti alkaa liikkumaan aktiivisemmin. :) Löytyykö näistä ihan perusurheiluliikkeistä (Stadium jne.) isoja kokoja urheiluvaatteista vai pitääkö tilata netistä? Onko kellään kokemuksia tai vinkkejä?

7 kommenttia:

 1. Onnea uudelle aluevaltaukselle! Mullakin on vaan 10-kerran kortti tällä hetkellä ja pitäisi ostaa ohjelma + ohjaus, mutta en ole saanut aikaiseksi. Olen käynyt omin päin vaan salilla säännöllisen epäsäännöllisesti.
  Mulla on hennesistä ja muista halpiskaupoista semmossia lörttötoppeja, mitkä peittää läskit. Housuina ihan tavalliset jumppahousut. Kunnon salikenkiin kantsii satsata, olen nimittäin aikoinani tehnyt sen virheen, että treenasin huonoilla kengillä...:(
  Mulla on se onni, että käyn upouudella salilla, missä ei ole koskaan ketään, joten saan treenata ihanasti yksin isolla salilla :) Käyn aina sellaisina aikoina (keskellä päivää), ettei siellä todellakaan ole ollut ketään, tai max. 1 ihminen.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittää läskit. :D :D Itse kans menen melko uudelle salilla, joten voi olla että sielläkään ei ole (toivottavasti) vielä paljon kävijöitä. Ei kai se auta kun lähtä tässä joku päivä käymään kenkä- ja vaateostoksilla. :) Tsemppiii! :)

   Poista
 2. Mun kuntosaliura odottaa vielä alkamistaan kunhan iltakiireet töissä vähenevät lokakuun alkupuolella. +kokoisia housuja löytää minusta hyvin, mutta mieleisiä paitoja en ole oikein löytänyt: haluaisin sellaisen, jossa olisi kunnolliset lyhyet hihat, joka peittäisi takapuolen ja olisi mallia 'löysä', ei siis tarttuisi kiinni joka makkaraan. Jostain kumman syystä +kokoiset urheilupaidat (ja muutkin paidat) on tosi usein hihattomia tai niissä on ihan mitättömän lyhyet hihat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Itse en muutenkaan viihdy hihattomissa paidoissa saati sitten salilla.

   Poista
 3. Komppaan Mannaa, en vaan tajua miksi urheiluvaatesuunnittelijat eivät tajua laittaa noita hihoja paitoihin! Olen löytänyt muutaman hyvän paidan Ellokselta, plus-malliston puolelta ja ihan urheiluun tarkoitettuja, mutta ainakaan pikaisen vilkaisun perusteella samanlaisia ei ole enää myynnissä. Itsekin tarvitsisin pari uutta puseroa. Tärkein vaate on miun mielestä hyvät urheilurintaliivit, niihin kannattaa panostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urheiluliivien osto onkin mulla tässä kohta edessä. Niitäkin on niin monenlaisia ja hintasia, että mistähän niitäkin lähtisi ostamaan? Kokeilemalla varmaan löytyy se sopivin? :)

   Poista
  2. Riippuu kovin paljon liivikoosta, että mistä kannattaa etsiä. Oma kokoni on 95C ja minulla on yhdet Svegmarkin liivit (Ellokselta, saa liiviliikkeistäkin) ja sitten yhdet Sokoksen oman malliston erittäin edulliset, mutta hyvät liivit. Panostaminen liiveihin ei omasta mielestäni tarkoita sitä, että niiden tulisi maksaa ihan kamalasti, vaan että niiden etsimiseen kannattaa käyttää aikaa ja sovittaa monia liivejä niin tietää mitkä sopii itselle parhaiten. :) Eikä ammattilaisen avusta voi ainakaan haittaa olla. :D

   Poista