24.9.2012

Iltalenkki sittenkin

En ole nyt ainakaan kahteen viikkoon käynyt sillain kunnolla lenkillä, ja huomaan kyllä että kynnys on noussut lähteä taas lenkille. Tekosyitä, tekosyitä. Tänään on ollut yövuorojen jälkeen tokkurainen olo niin kuin aina. Olen nukkunut ja levännyt ja nukkunut. Päätin, että lähden lenkille, sitten keksi jonkun "hyvän" tekosyyn, tyyliin että huomenna käyn pitkän pitkän lenkin. Just! No, hetken itseni kanssa taisteltua, lähdin kuin lähdinkin lenkille. Tunnin lenkki tuli tehtyä. Voi, että nyt on taas hyvä fiilis! :)
 
Oli jo selkeesti paljon viilentynyt ilma, sai ihan kunnolla tehdä töitä että tuli edes vähän lämmin. :) Mutta silti niin piristävä ja leppoisa syyssää.
 
 


 
 
Siili meni meitä piiloon pusikkoon. :)

2 kommenttia:

  1. Aw söpö siili :) Hieno juttu, että jätit tekosyyt huomioimatta ja menit lenkille. Helposti käy niin, että mitä pidempään jättää menemättä sen vaikeampaa siitä tulee! Huomenna lenkillelähtö on varmaan jo paljon helpompaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli muuten ensimmäinen siili jonka näin tälle kesää tai syksyä. Harvemmin näkee näin kaupungissa. Mutta söpiksiä ne on. ;) Päätinkin, että huomenna meen kunnon pitkälle lenkille kun on vapaapäiväkin, kyllä se tästä taas lähtee. :)

      Poista