24.9.2012

Sykemittari

Olen miettinyt sykemittarin hankkimista. Uskon, että se toimisi yhtenä hyvänä motivaattorina liikkumiseen. Ja antaahan se henkilökohtaisempia palautteita kuin esimerkiksi nuo kännyköiden sovellukset, jotka ovat suuntaa-antavia. En ajatellut hankkia mitään luksus versiota kaikilla mausteilla vaan jonkun ihan tavallisen perustoiminnoilla. Päädyin lueskelemaan Polarin sivuja, koska tästä merkistä itselläni on hyviä kokemuksia. Löysin pari vaihtoehtoa, joiden välillä pohdin.
 
Polar FT4
 
 
 
 
"Perusmittari kunnon kohottamiseen. FT4 - sykemittari on suunniteltu heille, jotka haluavat vain perussyketoiminnot. FT4 näyttää sykkeesi perusteella, milloin kuntosi kehittyy ja näyttää kulutetut kalorit. Mukana miellyttävä tekstiililähetin, jonka syketiedon koodaus ehkäisee lähetyshäiriöt muista sykemittareista.

Polar OwnCal-toiminto laskee yksittäisen liikuntakerran kalorinkulutuksen kilokaloreina (kcal) sekä kalorikertymän usealta harjoituskerralta. Voit asettaa päivittäiset ja viikoittaiset harjoittelutavoitteesi kulutettavina kaloreina OwnCal-toiminnon avulla. Koska OwnCal huomioi kalorikulutuksen yhdeltä harjoituskerralta sekä kalorikertymän pidemmältä ajalta esim. viikolta, se auttaa sinua saavuttamaan sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteet." Lisätietoja
 
Polar FT7
 
 
Kuvat
 
"Kunnon kohottamiseen ja rasvan polttamiseen. Polar FT7 - sykemittari on suunniteltu niille, jotka haluavat kehittää kuntoaan tai polttaa rasvaa. Jos haluat selkeää harjoitusopastusta ja helpon tavan aloittaa sykeharjoittelu, FT7 on sinua varten.

EnergyPointer kertoo, onko harjoituksesi päävaikutus kunnon kohotus vai rasvanpoltto. Sykemittari näyttää kulutetut kalorit. Mukana tulee miellyttävä tekstiililähetin, jonka syketiedon koodaus ehkäisee lähetyshäiriöt muista sykemittareista.

Polar EnergyPointer -toiminto laskee kohdan, jossa harjoitusvaikutus muuttuu rasvanpoltosta kunnon kehittymiseksi. Polar OwnCal-toiminto laskee yksittäisen liikuntakerran kalorinkulutuksen kilokaloreina (kcal) sekä kalorikertymän usealta harjoituskerralta. Voit asettaa päivittäiset ja viikoittaiset harjoittelutavoitteesi kulutettavina kaloreina OwnCal-toiminnon avulla. Koska OwnCal huomioi kalorikulutuksen yhdeltä harjoituskerralta sekä kalorikertymän pidemmältä ajalta esim. viikolta, se auttaa sinua saavuttamaan sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteet." Lisätietoja.
 
Onko teillä käytössä sykemittaria? Suosituksia? :)
 
p.s. Nina mitä sinulle kuuluu? :)

4 kommenttia:

 1. Itse ostin äskeittäin Keskisen KEllolta Suunto m4 sykemittarin ja olen ollut tyytyväinen. Kyllä se ihan eri tavalla motivoi treenaamaan. Kyseisessä mittarissa voi esim. valita kunnonkohotus tai painonhallinta ohjelman, joka suunnittelee treenit sen mukaan. Esim painonhallinta ohjelmassa syötät tavoitepainon, johon tähtäät ja treenit tulee sen mukaan. Sykemittarilla voit toki treenata myös vapaasti ilman ohjelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, hyvälle mittarille kuulostaa. :) Käynkin heti tutustumassa tähän mittariin. :)

   Poista
 2. Minäkin haluaisin sykemittarin! :) Mutta niitä on niin monta erilaista miten valita se juuri itselle sopiva:) Minkähän hintaisia nuo perusmittarit mahtaa olla? Minulla ei ole mitään käsitystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se, kun valinnanvaraa on aika paljon. :) Tuo FT4 maksaa n. 90€ ja FT7 n. 110€. Ja tuo Nipsun vinkkaama Suunto M4 maksaa n. 110€. :)

   Poista