29.9.2012

Kunto nousee askel kerrallaan

Olipa ihana tänään nukkuna pitkään, heräsin vasta puolen päivän jälkeen! :D Taas kävin kamppailua itseni kanssa lenkille lähdöstä. Milloinhan liikunnasta tulee nautinto eikä tunnu pakolta? Miten teillä, onko teille liikunta pakkopullaa? Toki liikunnan jälkeen tunne on fantastinen. Taistelin itseni lenkille.
 
Tuli käveltyä vajaa kahdeksan kilometriä, ja vieläkin olisi jaksanut mutta janotti niin paljon. :) Ois ehkä hyvä olla mukana juomapullo. Katselin ihan huvikseni lenkkejäni projektin alusta. Ensimmäinen lenkkini oli alle kaksi kilometriä ja olo sen jälkeen jotain läähätyksen ja kuoleman välillä. :D Nyt menee jo jonkun verran vajaa kymmenen kilsaa ilman erityisiä tuntemuksia.
 
 
Ensimmäinen lenkki ja tänään tehty lenkki.
 
Painon putoamisen lisäksi kasvava kunto motivoi jatkamaan. Kyllähän kuntoni edelleen on ihan rapakunnossa mutta ihan varmasti parempi kuin aluksi, ja siihen minä vertaan enkä urheilullisten ystävieni lenkkeihin. :) Portaiden nousu on minulle aina ottanut eniten kunnon päälle ja niin on edelleen. Siinä hengästyy jo melko pienestäkin ihan kunnolla. Välillä haastan itseäni tarkoituksella epämukavuusalueille ja teen lenkkien yhteydessä portaiden nousuja jos sellaisia sattuu kohdalle. Masokisti?! ;D
 
Tämä päivä olikin ainut vapaapäivä ja huomenna taas töihin. Reipas ja rento vapaapäivä takana niin jaksaakin taas painaa töitä. :)
 
 
 
 
Kivaa lauantaita! :)

10 kommenttia:

 1. Mie olen myös havainnut saman asian eli kunto on kasvanut. :) Ihan sama juttu oli oman ekan viikon pikkulenkin ja torstain tunnin lenkin välinen ero. :D Meistä tulee kohta ihan urheiluhulluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon oikeasti, että tulen joskus nauttimaan hulluna urheilusta! :D

   Poista
 2. Tulisipa minustakin urheiluhullu. Kaikki liikunta on niin pakkopullaa ettei tosikaan :/ Kävely tuntuu tosi tylsältä. Sinun matkaasi katselen ihaillen. 10km ja noin 1,5h. Samalla ajattelen, että miten jaksan tylsistymättä. Heh, voikohan tämä ikinä muuttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuo tylsistyminen on yleensä just kävelyssä ongelma. Mutta kun kuuntelee hyvää musiikkia niin matkakin taittuu mukavammin. :) Kyllä se voi muuttua, toivotaan ja uskotaan niin! :D

   Poista
 3. Uskokaapa vaan, kyllä siitä liikunnasta tulee semmoista että sitä kaipaa kun joutuu pitämään lepoa, esim flunssan takia. Se harmistuksen määrä on uskomaton mikä siitä seuraa kun ei pääse liikkumaan.
  Alussa vaan kannattaa otaa itteään reippaasti niskasta kiinni ja ajatella sitä mielettömän hyvää fiilistä mikä tulee treenin jälkeen.
  Varsinkin jos laittaa itselleen tavoitteita, esim tuo 10km reippaasti hölkäten koko matka.. (mikä oli mulla) ja kun sen saavutaa.. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon kovasti, että joskus näin tuntisin. :) Nyt vielä tuntuu niin pakkopullalta mutta lähes aina olen saanut kuitenkin taisteltua itseni lenkille. Kyllä tämä tästä. :) Kiitos rohkaisusta! :)

   Poista
 4. Hyvää oloa liikunnasta totisesti saa. Muttei sillä laihdu. Mutta kuule, sullahan on jo aivan mieletön alku pyrähdys noiden kilojen kanssa. Waude.

  VastaaPoista
 5. Vaikutat ihanan positiiviselta ihmiseltä, kaikesta huolimatta :) Ja muuten, onko sulla puhelimessa joku sovellus, kun näet nuo matkat ja kalorit yms..? Vai millä ne näet? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maria! :) Joo, mulla on Nokian Lumia puhelin, jossa Sports Tracker sovellus. Käsittääkseni sen saa myös muihinkin puhelimiin (sen sovelluksen siis). Itselle siitä on ollut paljon apua ja kannustusta liikkumiseen. :)

   Poista