1.10.2012

Kuva - kahden kuukauden jälkeen

Otinpa huvikseni taas kuvan, että voi seurata näinkin mahdollisia muutoksia. Itse en näissä juuri mitään eroa näe, näettekö te?
 
 
2 kuukautta sitten ja tänään.
 
Toisaalta jopa vähän lannistaa mieltä, ettei tuloksia ole juurikaan syntynyt. Mutta täytyy ajatella, että parempi tämä tilanne on kuin se mistä lähdin, vaikka peili tai kamera sanoisi muuta. :)
 
Mukavaa alkanutta viikkoa! :)
 
p.s. Kävin aamulla kävelemässä kaksi (2) tuntia ja kymmenen (10) kilsaa!! :D Viimein sain tuon kympin tehtyä!! Jee! :)

28 kommenttia:

 1. Minusta tuossa vatsan seudulla ainakin näkyy ihan selkeä ero. En vaan oikein osaa selittää miten, mutta on se tiivistynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tiivistymisen huomaa. ;)

   Poista
 2. Reidethän ovat selvästi pienemmät! Pepustakin lähtenyt.

  VastaaPoista
 3. Tissienkin päältä on lähtenyt hieman ;)

  VastaaPoista
 4. Kuules neiti, sinähän olet KAVENTUNUT huimasti! :o Rinnan päältä, vatsan seudulta, selästä, reisistä.. :) Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, itse tulee katsottua niin kriittisesti. :)

   Poista
 5. Minusta olet joka puolelta laihtunut! Hienoa! Olen itse saavuttanut melkein jo tavoitepainon (3-4kg enää jäljellä), mutta tykkään kovasti lukea sun blogia. Olet tosi rohkea! Älä tosiaan anna periksi. Saat aivan varmasti pudotettua painoasi. Tuun seuraamaan blogiasi. Kirjoitat kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisust ja kivasta palautteesta. :) Tosi hienolla mallilla sulla hommat, toivottavasti itselläkin tulee joskus tuollainen tilanne. :) Mukava kun jäät seurailemaan. :)

   Poista
 6. Sähän oot laihtunut ihan silminnähden! Etkö tosiaan itse näe? :)
  Vatsa on pienentynyt, käsivarret, reidet, peppu ja ihan kaikki! Tosi hienoa!

  Ja onnea tuosta huimasta lenkkimatkasta!

  Mulla on taas jostain syystä ollut tänään ja eilen ihan kauhee "läskiolo". Ihan hassua jotenkin kun oon kuitenkin nyt virallisestikin yli 27 kiloa tiputtanut. Lantiolta on lähtenyt 20 cm ja reidestäkin 10 cm. Ihan hurjasti. Silti katselen itseäni peilistä ja ihmettelen vieläkin, että kuinka pirun iso mä oon siis keväällä ollutkaan :( No, kai tää olo tästä taas reippaammaksi muuttuu...

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä itse osaa sillä silmällä kattoa, en mielellään kattois noita kuvia ollenkaan. :/ Mutta kiitos jos tosiaan on tulosta tullut. :)

   Niitä läskioloja tulee itse kullekkin aika ajoin, ihan normaalia kun ei anna sille ajatuksella valtaa liikaa. siis äärimmäisen hienosti olet jo tiputtanut painoa ja senttejä hävinnyt, onnea!! :) No mutta onneksi sieltä peilistä ei enää katso se pirun iso nainen vaan huomattavasti kevyempi ja terveempi reipas nainen. :) Tsemppiä viikkoon Lotta! :)

   Poista
  2. Kiitos Mariina!

   Poista
 7. Muutos on tosiaan ihan selkeä näin ulkopuolisen silmillä katsottuna. Omista kuvista on varmaan vaikeampi nähdä muutoksia, kun on jotenkin "sokeutunut" ja näkee itsensä aina sinä samanlaisena läskipallerona. Olen sellaista kuullut jopa useita kymmeniä kiloja laihtuneilta, että oman laihtumisen ymmärtäminen tulee paljon varsinaisen painonpudotuksen perässä.

  VastaaPoista
 8. Onhan tuossa muutos aivan selvä minustakin. Vau! Takapuoli, reidet, rinta, vatsa. Kaikki tiivistyneet ja pienentyneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos muutosta on tosiaan tullut, kiitos. :)

   Poista
 9. Todellakin huomaa muutoksen!

  VastaaPoista
 10. Kyllä selkeesti kiinteytymistä näkyy!!

  VastaaPoista
 11. Tuloksen kyllä näkee hyvin ! Reidet ovat selvästi kapeemmat. Onnea ja nyt jaksamiset ja rohkeutta peliin. Jaksat varmasti tavoitteeseen asti, kun olet päässyt jo hyvään alkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Jaksaminen on välillä koetuksella mutta tulokset auttavat jaksamaan. :)

   Poista
 12. Kyllä ainakin minä huomaan eron! Hurjasti tsemppiä! Kova työ palkitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Toivotaan, että lopputulos on tämän vaivan arvoinen. :) Ihanaa syksyä sinulle! :)

   Poista
 13. Eron todellakin huomaa! Ota mittanauha avuksi, niin havainnollistuu paremmin :) Itse tuskailin keväällä painojumin kanssa (vaa'an mukaan), mutta mittanauha osoitti kaventumista, joten lihakset ilmeisesti kasvoivat läskin tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän se mittanauha jotakin muutosta on näyttänyt, mutta oma silmä on vaan niin ankara. :)

   Poista