5.9.2012

Paino tänään, vko 5

Reissun takia siirsin tämän viikon punnituspäivän tälle päivälle. En ole sitten viime punnituksen käynyt puntarilla, joten jännitin itse tulosta kun ei ollut mitään hajua mihin suuntaan olisi voinut mennä. Tietysti toivoin, että aherrus olisi tuottanut tulosta. :)
Paino tänään 122,1 kg.
Viikon pudotus -2,3 kg.
Pudotus yhteensä -8,3 kg.
 
Tälläinen viikko tällä kertaa. Ja matka jatkuu! :)
 
Miltä teidän tulokset näyttävät? :)

13 kommenttia:

 1. No haistapa home :D :D :D

  Ite oon vaan lihonnu lisää.

  VastaaPoista
 2. En uskalla vaa'alle... Onnea sulle

  VastaaPoista
 3. Voi miten suuri yhteispudotus sinulla jo on, lähentelee kymmentä kiloa :)Mahtavaa!

  Mulla pyörii paino samoissa kun ollut inspiraatio hukassa parin viikon aikana. Ahmimista en kuitenkaan ole harrastanut, vaikka on pari kertaa ollut niiiiin lähellä. Mikä mua vaivaa? Hetki sitten mulla oli niin hyvä vauhti päällä. Ei ole huvittanut harrastaa edes liikuntaa. Ja alle 90kg raja huitelee todella lähellä, mutta silti en saa motivaatiota kasaan :(

  -anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli itsellekkin iloinen yllätys vaa'alla. :)
   Oletko ajatellut minkä jälkeen on motivaatio ollut hukassa, tai mitä tapahtui silloin kun motivaatio väheni? Mutta tosi hienoa, että olet pystynyt olemaan ahmimatta, sehän on jo tosi iso asia. :) Kyllä se motivaatio sieltä vielä tulee. Ole armollinen itsellesi äläkä syllistä itseä. :) Mukavaa keskiviikkoa! :)

   Poista
 4. Wau! Hieno homma Mariina! Hyvässä vauhdissa olet. Siis melkein jo kymmenen kiloa. Tuntuuko jo vaatteissa tai olossa? Ja mukavaa matkaa Pietariin :) Älä siellä laihtumisesta huoli, elämä jatkuu taas reissun jälkeen. Se ei kaada sun projektia mihinkään.

  Hyvähyvä!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuten vastaan sulle huomenna tuosta tuloksesta. Astun taas vaa'alle "valmentajani" eteen, joten edessä virallinen punnitus. :)

   Lotta

   Poista
  2. Oli kyllä hyvä tulos nyt. :) En ole suuremmin huomannut eroa vielä vaatteissa, sitä itse ihmettelinkin kun ei näy missään. No ehkä tuo maharellukka on vähän pienentynyt. ;) Tsemppiä huomiseen! :)

   Poista
  3. -700 g viikossa meni multa. Olen soveltanut hiemna liikaa noita syömiäsi. Pitäisi olla tarkempi :) Mutta elämäähän tämä on!

   Lotta

   Poista
  4. Tuohan on tosi hieno tulos! :)

   Poista
 5. Onnittelut Mariina, suunta ja vauhti hyvät! Itselläni tapahtui viime viikolla kehitystä ensimmäisen kerran xxx moneen kuukauteen: viikossa -2 kg, vaikken edes vetänyt mitään hirveätä kiristystä. WTF? Sitten kun tosissaan yrittää kituuttaa, ei tapahdu mitään?! Sitkeän flunssan takia en edes käynyt kuin parilla liikuntatunnilla viime viikolla enkä kertaakaan salilla. No, toivotaan, että suuntaus jatkuu (painon pudotus, ei flunssa).
  t. "115" (nykyinen 113 :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo on niin totta, että kun oikein tarkkailee syömisiä ja "kituuttaa" niin tulosta ei tule mutta kun nauttii elämästä ja siinä sivussa syö terveellisesti ja liikkuu niin johan tulee tulosta. :) Hieno tulos sulla, siitä on hyvä jatkaa. :) Tsemppiä! :)

   Poista