12.9.2012

Pietari - Part 3

Viimeisenä kokonaisena päivänä keskityimme shoppailuun tai ainakin kiertelemään paikallisia ostoskeskuksia ja kauppoja. Tarjonta oli niin erikoista minun makuuni, etten löytänyt mitään ostettavaa ja hintatasokin oli melko kallis. Tuntui, että vaatteet ym. olivat siellä monta kymmentä vuotta Suomea jäljessä, tai sitten en vain löytänyt oikeita kauppoja. :)
 
 
 
 
 
 
Ostosreissun jälkeen etsimme ravintolaa, jossa saisi blinejä. Niistä olimme haaveilleet koko reissun ajan. Kävelimme ja etsimme sopivaa ravintolaa, tehtävä tuntui jo mahdottomalle. Ehkä olisi pitänyt mennä kauemmaksi keskustasta löytääksemme kunnon Venäläisen ravintolan. No, nälkä oli niin iso, että valitsimme ensimmäisen hyvältä tuntuvan ravintolan. Ja se sattui olemaan aasialainen. Siellä söin thaimaalaisen salaatin ja join mansikkamargaritan. :)
 
 
 
 
Viimeisen illan kunniaksi illalla menimme vielä hotellin ravintolaan muutamille drinksuille. Ruokalistalta huomasimme, että siellä oli tarjolla niitä blinejä, joten nautimme ne vielä yöpalaksi. :)
 
 
 
 
Lyhyehköjen yöunien jälkeen lähdimme aamulla kotimatkalle. Viipurissa pysähdyimme kauppahallissa ja siitä jatkettiin tullien kautta takaisin koto Suomeen.
 
 


 
 
Mukava reissu oli. Ensi kertaankin jäi paljon nähtävää ja koettavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti