11.9.2012

Motivaatio hukassa

Nyt on reissun jälkeen ollut motivaatio täysin kateissa. Reissussa tuli syötyä yllättävänkin hyvin vaikkakin viimeaikaiseen verrattuna paljon enemmän. Hyvä puoli oli se, että tuli syötyä säännöllisemmin ja aamu aloitettua aamiaisella.
 
Minulla menee elimistö aina matkoilla sekaisin. Tai aineenvaihdunta hidastuu entisestään, eikä wc:ssä tule käytyä muutakuin pisulla (anteeksi jos jotakuta haittaa tälläiset asiat). :) En tiedä johtuuko tästä aineenvaihdunnasta vai mistä, mutta reissun jälkeen maanantaina käydessäni kotona vaa'alla, paino oli noussut yli kolme kiloa!!! Vaikka joka päivä tuli käveltyä tosi paljon ja herkkuja tms. ei tullut syötyä, en ymmärrä.
 
 
 
 
Nyt olenkin tämän alkuviikon hakenut takaisin sitä motivaatiota mikä oli ennen reissua. Lenkillä en ole käynyt enkä muutenkaan liikkunut. Koko ajan tekee mielis syödä ja syödä kaikkea. Oikeastaan etsin syytä palata takaisin vanhaan ja luovuttaa. Mutta pysyn tiukkana. :) Enkä edes tosissaan halua luovuttaa tai palata entiseen. Se on se vanha elämäntapa joka yrittää puskea läpi ja etsiä syytä, jolla voisi ahmia ja syödä.
 
 
 
 
Minulla onkin mennyt tämä projekti niin hyvin, etteikö jo tulisi pientä takapakkia. Nämä on just niitä hetkiä, jolloin punnitaan itsekuri ja halu muuttaa elämäntapaa. Onneksi olen jo niin vahvasti sitä mieltä, etten halua elää entistä elämääni, niin uskon ja toivon, että saan motivaation pian takaisin.
 
Eniten tässä jännittää torstain punnituspäivä koska tiedän, että plussaa se tulee olemaan. Tottakai se masentaa mutta olisihan se kumma jos ei näitä plus-viikkojakin tähän projektiin mahtuisi.
 
 
Kuvat
 
Tämä reissu olikin tähän astisesti suurin kompastuskivi, ja mielestäni pärjäsin jopa erittäin hyvin. :) Yleensä reissuissa antaa itselleen luvan syödä oikein urakalla kaikkea mutta nyt osasin säännöstellä syömistä ja kieltäytyä herkuista. :)
 
Tälläisiä ajatuksia tällä kertaa. Kertokaa mikä teitä motivoi jatkamaan ja mistä saatte motivaatiota sen ollessa hukassa? :)

6 kommenttia:

 1. Lukiessani matkakertomustasi minusta tuntui, että et syönyt juuri lainkaan! :D :) Sinuna en turhaan stressaisi tuota plussaa näyttänyttä lukua, nyt vain takaisin arkeen ja eiköhän se plussakin muutu miinukseksi :)

  Loman jälkeen ei kyllä aina ole helppoa palata "ruotuun", mutta uskon että sinä pystyt siihen! :)

  Yritä ajatella sitä mitä olet tähän mennessä jo saavuttanut, ethän halua palata takaisin lähtölukemiin? Itselläni muiden blogien lueskelu lisää motivaatiota.

  Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Mulla sama juttu eli aina reissujen jälkeen paino nousee 3-5 kg. Usein paino lähtee muutaman päivän aikana nopeasti, koska se on osaksi reissuturvotusta, mikä taas johtuu esim. lentämisestä tai pitkään istumisesta. Älä siis hätäile :) Mullakin tulee varmaan torstaipunnitukseen plussaa, mutta ajattelen tämän niin pitkänä projektina, ettei pienet plussat haittaa. Tsemee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, ompa kiva tietää, etten ole poikkeus vaan tuo painonnousu lomilla on yleistä. :) Tsemppiä sullekkin! :)

   Poista
 3. Heippa :)
  Hienosti sulla on mennyt!! Itselläni tuli kolmen viikon kesäloman aikana 3 kiloa painoa takasin jo pudotetuista 5 kilosta...ja viime viikosta on plussaa 1kg vaikka mielestäni olen liikkunut hyvin ja syönyt maltillisesti. Tosin ruokapäiväkirjani paljasti että on tullut naposteltua vähän liikaa...se on kumma miten se yhtäkkiä onkin jo aika paljon vaikka siinä tilanteessa ajattelee että täähän on vaan yksi keksi :)

  Nyt on sitten aika jyrkkää herkuista kieltäytymistä seuraavat 3 viikkoa kun on kaverin häät tulossa ja juhlamekossa täytyy näyttää hyvältä. Itse ajattelin kokeilla jotakin puhdistavaa "juomakuuria", jos se auttaisi keventämään oloa, vaikka eihän ne virallisesti painosta mitään pois vie. Ja tosiaan olen päättänyt että min. 30minuuttia liikkumista päivässä, edes se lyhyt kävelylenkki illalla jollei muuta, tai sitten pyörittelen kotona hulavannetta, hypin hyppiksellä ja nostelen käsipainoja, kunhan jotakin tulisi tehtyä.

  Tsemppiä sulle jatkoon. Mun kuulumisia voi käydä lukemassa http://www.bettybom.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kans miettinyt tuota puhdistuskuuria tms. Tuntuu, että ois kiva saada joskus kroppa tyhjennettyä kaikesta moskasta. :) Tsemppiä sullekkin kovasti! :)

   Poista