19.9.2012

Sä oot laihtunu

Toi lause on jotain niiiin mukavaa. Tänään kuulin sen ensimmäisen kerran. :) Mutta miksi, miksi tuohon kommenttiin tulee aina vastattua - no enkä ole, ehkä vähän. Vaikka itsekkin tietää laihtumista tapahtuneen. :) Tämmöiset kommentit tuo taas uutta motivaatiota tähän projektiin kun itse ei kuitenkaan niin niitä tuloksia muka näe.
 
 
 
 
Tänään kävin  myös lääkärissä, liittyen näihin labrakokeiden tuloksiin. Täältäkin tuli hyviä uutisia, diabeteslääkkeet saan lopettaa ja kolesterolilääkkeen annostusta ei tarvitse nostaa. Jippiii!! :) Puolen vuoden päästä kontrolli, jos silloin pääsisi lopuista lääkkeistä eroon.
 
Tämä päivä oli tosi kiva. :)
 
 
Kuva
 
Toivottavasti hyvä päivä on myös huomenna kun on punnituspäivä.
 
Huomiseen! :)

6 kommenttia:

 1. Hei toi diabeteslääkityksen lopettaminen on todella hieno palkinto! Onnea!

  Sä todella oot laihtunut huomattavasti jos joku jo kommentoi. Musta nimittäin tuntuu, että ihmiset on aika arkoja kommentoimaan. Mietin tänään paljon tota "sä oot laihtunut" komennetointia kun mulle sanoi yksi nainen, että hän ei tunnistanut mua kun muutos minussa on niin dramaattinen :) Siis nyt jo, mähän oon vasta puolivälissä. Olen huomannut monen katsovan mua kaksi kertaa ja vilkaisevan ikäänkuin huomaamattomasti päästä varpaisiin. Mutta vain pieni osa kommentoi jotain, tosin nyt viime aikoina joku on komnmentoinut melkein joka päivä.

  Painoa on muuten lähtenyt jo 26 kg! Ajattele. En olisi koskaan uskonut pystyväni tähän. Miten helppoa tämä onkaan kun vaan muistaa syödä tarpeeksi.

  Tsemppiä huomiselle! Vaaka on varmasti armollinen :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekkin tosi iloinen tuosta lääkkeen lopettamisesta. :) Tosi tosi hieno saavutus sulla jo tähän mennessä, onnea! :) Ihan varmasti olet eri näköinen kuin tuo 26 kiloa sitten, että oikeassa ne ihmiset on kun sanoo ettei tunnista. :) Vautsi! Perässä tullaan. :D Ja vaakakin oli armollinen. :)

   Poista
 2. Vau sinulla pyyhkii hyvin mitä terveyteen tulee :) Ihan mahtava juttu, että voit lopettaa diabeteslääkityksen! :) Ja tuo kommentti, kyllä sellaisista tulee hyvä mieli pitkäksi aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä terveys olikin suurin tavoitteeni tässä projektissa ja siihen suuntaan ollaan nyt menossa. :)

   Poista
 3. Täältä myös onnittelut tuos dia-lääkityksen suhteen! :) Ja ai että noi "ootko sä laihtunut" kommentit on niiiiiin ihania <3 Harmi sinänsä, että vain harva uskaltautuu toisen laihtumisesta huomauttamaan (esim. työpaikalla). Kai se on jotain suomalaista ujoitta tai lapsesta asti opittua "en mä nyt niin paljoo" -se kellä onni on, se onnen kätkeköön :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä totta, että harvat ihmiset kommentoivat laihtumista, varsinkaan ei niin tutut. Tutummat tietysti helpommin. Ja senkin olen huomannut, että jos joku sanoo niin moni kyllä sitten siihen komppaa ja yhtyy mutta itse ei sitä sano ensin ääneen. :)

   Poista