20.9.2012

Paino tänään, vko 7

Tämän viikon painotavoitteena oli, että olisin saanut matkakilot kokonaan pois, ja positiivinen ylläri olisi jos tulos näyttäisi miinusta.
 
 
 
 
Paino tänään 119,7 kg.
Viikon pudotus -2,5 kg.
Pudotus yhteensä -10,7 kg.
 
Ohhoh, nyt ollaan menty jo toisen kymmynluvun alle tässä projektissa. Jippiii ja jeeee! :D
 
Miltä teidän tulokset näyttävät? :)

10 kommenttia:

 1. Vauuu,, ihan mahtavaa! :) Saat olla ylpeä itsestäsi!

  VastaaPoista
 2. Eikääääää, mä alan oleen kateellinen! Aina kun alkaa lukeen laihisblogeja niin aattelee että ne ois yhtä surkeita ku mitä itekin oon eli kauheella metelillä alotetaan ja sit repsahdetaan 5 kg jälkeen ja lihotaan takas mut ei, sä onnistut ihan oikeesti!!!!! On kyllä tosi ihailtavaa, ehkä itekin pitää taas ottaa itteensä niskasta kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin on ennen aina laiharit menny. Mutta kun jotakin ihan oikeesti ja haluaa niin kyllä siihen pystyy. :) Tsemppiä ja voimia sulle sitten kun olet valmis aloittamaan oman projektisi. :)

   Poista
 3. Jippiii ja jeejee tosiaankin! Hienoa Mariina!

  Mä oon uskonut suhun alusta saakka ja oon ihan satavarma, että sä oot ens keväänä melkoisen timmissä kunnossa :) Eikö oo ihana huomata, että kun kiinnittää joka päivä ja joka aterialla pikkuisen huomiota siihen mitä suuhunsa laittaa, niin voi syödä kunnolla eikä kärsiä nälässä. Ja sillä tavalla voi oikeesti elää ihan normaalia elämää eikä ajatella, että tämä laihdutusvaihe olisi vai jokin pieni ajanjakso, jonka jälkeen saa taas retostella... Mehän ollaan muuttamassa elämäntapojamme loppuiäksemme. :)

  Toi on ihan huippua, että sä oot jo alle 120. Eikö sun lähtöpaino ollut vähän yli 130? Eli oot jo kolmannella eri kymmenluvula, mieti sitä!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sä uskot muhun ja ens kesän rantakuntoon, mulla itsellä välillä ei ole niin suurta uskoa. :D Kyllä, kolmannella kymmenluvulla ollaan! :))

   Poista
 4. Vautsi vau! Hieno pudotus:)Itsellänikin meni juuri kymppi pudotusurakassa rikki, nyt on pudotettuja kiloja jäänyt matkan varrelle 10,7 kiloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosi hienosti sullakin on jo matkalle jäänyt kiloja, hienoa! :) Tsemppiä! :)

   Poista
 5. Wau mitä tuloksia! Mahtava 7 viikkoinen. Olen ekaa kertaa käymässä blogissasi ja menee lukulistalle suoraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva kun eksyit tänne, tervetuloa! :)

   Poista