16.10.2012

Kunnon kengät lenkkeilyyn

Taas kun eilen pidemmällä lenkillä kävin, tuli mieleen uusien kenkien osto. Nykyisissä kengissä ei taida olla oikein juuri mitään pehmusteitä tai iskunvaimentimia (vai mitä ne on?). Tulee päkiät ihan sairaan kipeiksi, ei pysty juuri edes astumaan kunnolla. :( Ei auta, pakko saada uudet kengät pian.
 
Selasin netin tarjontaa, ja löysin sieltä muutamia vaihtoehtoja. Kenkiinhän kans, kuten muihinkin urheiluvaatteisiin, saisi menemään rahaa tosi paljon. Mutta kattelin nyt lähinnä keskihintaisia kenkiä. Tietysti kenkiin kannattaa ehdottomasti panostaa, mutta en ole ainakaan vielä valmis maksamaan kengistä montaa sataa euroa. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Millä perusteella te ostatte lenkkikengät? Mihin kannattaa kiinnittää huomiota?

10 kommenttia:

 1. Itse käytän pelkästään Asciksen lenkkareita. Olen vaan käytössä todennut ne parhaimmiksi mun jaloille. Yhden Adidaksen lensi juuti roskikseen, koska eivät sopineet mun jalalle. Kai se vaan kokeilemalla löytyy se oma kenkä. Ja kyllä hintakin jotain kertoo, en itse lähtisi 50 euron kenkiä etsimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä kannattaa tosiaan ostaa kaupasta eikä nettiliikkeistä. Ei muuta ku kokeilemaan. :)

   Poista
 2. Kokeilemalla tosiaan löytää, ja valitettavasti kovin edullisesti ei hyviä tahdo löytää kuin sattumalta, alennusmyynnistä. Mulla on muistaakseni Puman juoksulenkkarit ja ne on kyllä unelmat. Maksoi vähä alta 70€ alennuksen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla, ettei halvalla saa hyvää, paitsi hyvällä tuurilla alennuksesta. :)

   Poista
 3. kannattaa katsoo just jotain sadan euron molemmin puolin olevia lenkkareita, ne on mihin kannattaa investoida! :)
  mulla kävi itsellä niin hassusti että ostin hyvät lenkkarit, mutta niillä jos poljen polkupyörää/crosstraineria niin mun jalkapohjat puutuu.. mulla on tosi levee jalkapöytä, ei meinaa kenkiä löytää! Juosta en oo vielä kokeillut, saa nähdä jääkö ne mulle vielä käyttöön asti!

  Toivottavasti löydät sopivat, melkein käppäilisin liikkeessä niillä vähän niin vois vähän sovitella sopiiko ne! Ja nimenomaan jos meinaat juosta niin niissä on ihan erinlaiset ne pehmusteet kun esim tavis kävelykengissä!
  Zemppiä, hienosti oot jaksanu ulkoilla!!! ^^

  Terkuin Emmi
  **Tervetuloa vilkaiseen myös mun blogia:
  http://projektiemmi.blogspot.fi **

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että hyviin kenkiin kannattaa panostaa. Täytyykin alkaa koluamaan noita liikkeitä ja jättää tällä kertaa nettikaupat väliin. :)

   Kiva blogi sulla Emmi! :)

   Poista
 4. Minäkin olen huomannut, sen että jalat puutuu esimerkiksi crossaillessa tiettyjen kenkien kanssa :o Luulin, että vika oli minussa ei kengissä! En tiedä mitään urheilulenkkareista, joten minusta ei kyllä tässä asiassa ole neuvojaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans on hämärästi semmonen mielikuva, että joskus on jalat puutunut crossaillessa. Ehkä silloin olikin jotkut kympin kengät jalassa. :)

   Poista
 5. Mä ostin reebokin easytone lenkkarit tossa kesällä mitkä on ollu äärimmäisen hyvät. Ne oli sillon vielä alennuksessa että sai 50e, en tiiä oliko oikee hinta siinä 100e tietämillä. mutta voin suositella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, etsinpä lisätietoja noista kengistä. :)

   Poista