15.10.2012

Ruotuun on palattu

Nyt on hyvä fiilis!! Toivottavasti muutama teistä uskoi minun lenkkeilyaikomukseen, koska itsellä oli usko viimeaikaisten perusteella horjunut. :D
 
Kävin tosiaan pitkästä aikaa kunnon lenkillä. Jätin jopa koiran kotiin, että saan käveltyä mahdollisimman tehokkaasti ja ripeästi (minun koira on vähän semmonen laiskan puoleinen, eikä tykkää hikilenkeistä :D). Kävelynopeus nousikin heti kilometrillä tunnissa, ja tuli jopa oikeasti lämmin sekä hengästytti.
 
 
 
 
Matkakin oli jo "reippaasti" yli  kymmenen kilsaa, joka on ollut minun haamurajani. Ja kaloreita kului ihan mukavasti. :)
 
 
Silmänruokaa matkan varrella. :DMatka taittui lähes valonnopeudella. :D
 
 
 
Nam nam, iltapalaksi kohmeisia mustikoita. :)
 
Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

10 kommenttia:

 1. Hui olipas siellä pimeää kun kävelit :) Aika mahtava lenkki kyllä.. melkein kaksi tuntia, vau! :) Kyllä sinuun kannatti uskoa, tiesin, että et petä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valosaa oli kun lähdin, mutta pilkkopimeää lenkin lopussa. :)

   Poista
 2. Apua, mä en uskalla lähtee pimeellä yksin kävelemään, sillon on aina oltava koira mukana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emmääkään uskalla mennä mihinkään pururadoille pimeällä, pyöräteillä autotien vieressä uskaltaa. :D

   Poista
 3. Mariina, taivas varjele mikä lenkki! Voi kun asuttais lähempänä toisiamme niin lähtisin sun kanssa noille pitkille lenkeille. Mä tykkään kyllä kävellä mutta haluaisin seuraa. Ja mulla ei oikein oo sellasta reipasta kävelyseuraa. Muutaman kaverin kanssa oon käynyt, mutta on vähän liian löntystelyä. Toi on Mariina kovaa vauhtia. Melkein 6 km tunnissa pari tuntia. Melkoinen kalorinkulutuskin jo. Tuollaisilla lenkeillä mäkin pystyisin korvaamaan kesän jälkeen vähentyneen golfharrastuksen kalorinkulutuksen.

  Tsemppiä viikkoon!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavan mittanen lenkki oli, tuntuikin siltä. :) Kaverin kans lenkki sujuis mukavammin. Minäkin yksin kävelen, niin tuntuu aika ajoin puuduttavalta ja tylsältä. Kivat musiikit soimaan niin johan askel taas kantaa. :D

   Poista
 4. Huh, mikä lenkki, hyvä Mariina! :) Mulla on kyllä vähän ongelma juuri tuon koiran suhteen, kun ei millään haluaisi ilman sitä pimeällä lähteä kävelylle, mutta meidänkin koira on hitaamman puoleinen ja haistelee välillä vartin samaa nurmikon plänttiä! :D Koita siinä sit saada hiki pintaan... Kai sitä vain pitäisi uskaltautua yksin lenkille, jos saisi itsekin kulutettua noin upean määrän kaloreita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siksipä kokeilinkin tehdä lenkin ilman koiraa. Mun koirakin on semmonen haistelija, ettei siinä kerkeä saada edes hikeä pintaan. :D Ja nyt jatkossa aionkin käydä tämmöiset pitkät hikilenkit yksin ja koiran kans käyn sitten vähän lyhyemmät ja rauhallisemmat lenkit. :)

   Poista
 5. Mahtava lenkki!
  -Elliska-

  VastaaPoista