21.10.2012

Sykkeenmittaus Sports Trackeriin

Huomasin, että Sports Tracker - sovellukseen on nyt saatavilla myös sykevöitä.
 
"Sykealuepohjainen harjoittelu auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaammin ja suunnittelemaan harjoitusohjelmaasi vaihtelevammaksi. Erilaiset syke- ja sykealuenäytöt kertovat tarkasti kuinka kovalla intensiteetillä harjoittelet ja samalla innostavat kokeilemaan erilaisia harjoittelumuotoja."
 
 
Kuvaa klikkaamalla saat lisätietoa
 
Harmi vaan kun ei näytä olevan, ainakaan vielä, Nokian Lumiaan saatavilla tuota sykevyötä, joten itse en voi tätä hankkia. En sitten tiedä vetääkö tämä vertoja tavalliselle sykemittarille? Mutta kaikkea sitä nykyään voi jo puhelimeen liittää. :)

1 kommentti:

  1. Sports Trackerilla on ollut jo pitkään sykevöitä muille alustoille kuin iPhonelle ja Windows Phonelle. En ole niitä testaillut kun iPhone-käyttäjä olen, mutta nyt on iPhone-vyö tilauksessa.

    Jos oikein haluaisi panostaa, niin halvan Sports Tracker -yhteensopivan Android-luurin saisi uutena n. 100 eurolla. :P Ehkä kannattaa odotella Windows Phone -yhteensopivaa. Olen töissä elektroniikkaliikkeessä ja meillä oli just Sports Trackerin koulutus, heidän työntekijänsä sanoi että esim. iPhone-sykevyössä kesti pitkään Applen "suljetun ja salaisen" Bluetooth-tekniikan vuoksi.

    VastaaPoista