3.10.2012

Tiistain äkkilähtö

Eilen sain illalla kaverilta soiton ja kutsun mökille. Mietin hetken, että lähdenkö ajamaan yhden yön vuoksi. Päädyin lähtemään koska kutsuja oli miespuolinen kaverini. ;)
Olin aika myöhään perillä mutta kerkesin siinä muutaman olusen ottaa. Viimeksi olen tainnut juoda alkoholia monen monta kuukautta sitten. En edes muista milloin. Ei onneksi tullut mitään morkkiksia tms. juomisesta enkä edes sortunut mihinkään krapularuokaan, vaikkei edes sellaista ollutkaan.
Oli kyllä mukava ilta ja ihanaa vaihtelua tavalliseen arkeen. Vaikken siellä kauaa voinut ollakkaan kun tänään menen tässä vielä töihin.


Kuvat

Nyt perjantaina olisi sovittuna kavereiden kesken pieni illanvietto hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Se jännittää minua enemmän kuin tuo eilinen extempore meno. Tulen joko syömään kaksin käsin ruokaa tai sitten en syö juuri mitään, juon ehkä sen edestä. :D No, sempä näkee sitten. Ja ilojenkin on mahduttava elämään vaikka pudottaakin painoa, vai mitä? :)

2 kommenttia:

 1. Ilot kuuluu ehdottomasti elämään! Laihdutuskin rupee maistuun puulta jos ei välillä nauti, kunhan senkin pitää hanskassa! :)

  Tervetuloa seuraan uutta blogia, aloitin samoilta tiimoilta!

  - Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! :) Kiitos, käyn lueskelemassa. :)

   Poista