2.10.2012

Miksi saan hulluja ajatuksia päähäni?

Olen laihtunut jo paljon, tiedän. Mutta miksi mietin koko ajan sitä, etten ole laihtunut enempää?! Soimaan itseäni kun en ole harrastamassa liikuntaa, vaan kuten nytkin makaan sängyllä ja teen tätä. Olen iloinen torstaisin kun saan vaa'alla hyvän lukeman mutta aika pian se sitten jo muuttuu muuksi.
 
 
 
 
En osaa ajatella sitä, että olen laihtunut JO yli 10 kiloa, vaan mietin sitä miksi olen laihtunut VAAN 10 kiloa ja miksen voi olla jo laiha. Joskus tulee jopa tunne, että minähän olen jo melko laiha koska olen laihtunut mutta seuraava eteentuleva peili kertoo taas karun totuuden.
 
Nytkin välillä kun iloitsen laihtumisestani, sitten kokeilen jotain vaatetta ja se onkin edelleen tiukka. Kyllä siinä mieli synkistyy. Vaikka vaate ei todennäköisesti ole kaksi kuukautta sitten mennyt viereenkään, mutta enhän minä sitä ajattele. Eilen löysin kaapista housut, joita en ole pitänyt pitkään aikaan (ts. eivät varmaan ole mahtuneet päälle), katsoin että nämä ovat kokoa 52!!!, pakko olla ainakin löysät jos ei isot. Pah, hyvä kun menivät päälle. :/ Ei mieltä kohottanut.
 
 
 
 
Olen sitä tyyppiä, että haluaisin kaikki heti ja nyt. Eli haluaisin pudottaa painoa tyyliin 10 kiloa viikossa, että olisin tyytyväinen. Tiedän ettei tämmöinen ole sallituin keinoin edes mahdollista eikä toisaalta pysyvää muutosta haluava voi noin ajatella. Hiljaa hyvä tulee, vai miten se meni. :)
 
Nämä ajatuksen ei kuitenkaan ole sellaisia jotka saisivat minut luovuttamaan taikka ahmimaan herkkuja. Näitä vaan tulee pyöriteltyä lähes päivittäin päässä. Jospa tälläiset ajatukset kuuluvat tähän projektiin? Vai olenko näiden hullujen ajatuksen kanssa yksin? Onko teillä ollut tälläisiä ajatuksia?
 
 
Kuvat
 
Huomenna on taas jo keskiviikko, äkkiä nämä päivät menevät! :)

16 kommenttia:

 1. Kyllä minäkin tälläisiä juttuja ajattelen :) Haluaisin pikakelata laihdutuksen yli ja olla jo hoikka, mutta ei se niin mene... Ehkä sitä jonain päivänä voi vihdoin todeta päässeensä tavoitteeseen, sitä odotellessa! :) Tsemppiä, ehkä joku mielekäs tekeminen saisi ajatukset välillä muualle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ajatukset onneksi aina välillä kuitenkin unohtuvat. :)

   Poista
 2. Samoja ajatuksia itsellänikin. Ylen laihtunut heinäkuusta reilu kymmenen kiloa ja silti koen, että en ole saanut mitään aikaiseksi. Tämä viime viikkojen laihtumattomuus ja syömisputki on jotenkin mitätöinyt kaiken saavuttamani ja ihan kuin niitä ei enää olisikaan. On tämä mieli vaan kummallinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieli on tosiaan kummallinen kapistus. ;)

   Poista
 3. Juu et ole todellakaan yksin. Joka päivä mietin ihan samaa ja kun on vielä aika massiivin määrä pudotettavaa niin meinaa epätoivo iskeä välillä. Mutta eteenpäin sano mummo lumessa ja niin edelleen eli sitkeästi on vaan jatkettava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me sitkeästi eteenpäin mennään, ja kohta taidetaan mennä jo lumessakin jos sääennustajiin on uskominen. :)

   Poista
 4. Minä myös "mulle heti kaikki nyt" -tyyppi. Ja kun mulla tämä pudotus on "hieman" hitaampaa niin voit uskoa että harmistus on melkoinen, tammikuusta 2012 on tippunut nyt vähän vajaa 5kg!! (VAAN)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattele, että pudotusta kuitenkin. Voisi olla myös toisinpäin ja sekös harmittais. :) Jatketaan sinnikkäästi eteenpäin! :)

   Poista
 5. Sama homma täällä tosin sillä erotuksella, että kiloja on lähtenyt vain muutama. Tuntuu, että tässä painossa niitä pitäisi olla lähtenyt jo ainakin tuo kymmenen. Ei se vaan valitettavasti toimi niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tosiaan aina niin mene. Pääasia, että paino putoaa vaikka sitten hitaammin. :)

   Poista
 6. Kyllä noita tuntemuksia tulee varmasti meille kaikille painon kanssa kamppaileville. Tsemppiä vaan ja pää jpystyyn! Ja niinhän sä kirjoititkin, ette aio sen takia luovuttaa. Samassa ajassa olisi vanhoilla elintavoilla saattanut kertynyä lisääkin painoa eli olethan sä saavuttanut jo loistavia tuloksia :)

  Huomenna taas punnituspäivä sulla. Lisää motivaatiota kun paino on taas laskenut :) Mä olen loppuviikon reissussa, mutta palataan viimeistään ensi viikon alussa.

  Lotta

  VastaaPoista
 7. Täällä kanssa märehditään samojen ajatusten kanssa, joten et tosiaan ole yksin :)

  VastaaPoista
 8. Tutun kuuloisia ajatuksia. Itsehän laihduin koko viime vuoden aikana VAIN 10kg, kun serkkuni taas laihtui jotakuinkin samalla metodilla n. 40kg samassa ajassa. Kyllä pisti mietityttämään. Tälläkin hetkellä mulla on edelleen samat tavoitefarkut kuin viime keväänä (ostin ne viime keväänä kuvitellen mahtuvani niihin syksyllä), kun reisistä ei ole lähtenyt tarpeeksi läskiä :/ Nyt alkoikin reisi-pakara -tehotreeni, että joskus noihinkin farkkuihin mahtuisin. Onneksi sentään vaatteita on jäänyt isoiksikin, muuten loppuisi jo usko koko hommaan. Itsellä sentit liukenee vikkelämmin kuin kilot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen huomannut hyväksi nuo tavoitevaatteet. Ja taas toisaalta mieltä kohottaa kun jotkut vaatteet jäävät isoiksi. :) Joskus tulee myös mietittyä että miksi joku toinen laihtuu enemmän samassa ajassa, mutta täytyisi muistaa että jokainen on yksilöllinen ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. :) Kyllä saat vielä ne farkut jalkaan! :)

   Poista