6.11.2012

Asutoiveita

Minulla on nyt menossa kausi, etten ole kiinnostunut ostamaan uusia vaatteita. Normaalisti ostelen lähes päivittäin vaatteita, usein myös ns. varastoon "laihoille päiville". :) Toisaalta ihan hyvä, etten nyt ostele koska vaatteita on ennestään jo kaapit ja vaateHUONEkin täynnä. :) Ja vaatteita minulla löytyy paljon eri kokoisia, ja nyt kun painoa on jonkun verran tippunut alkaa vanhat kivat vaatteet taas mahtua päälle.
 
Selailen usein nettikauppoja ja haaveilen niistä kivannäköisistä vaatteista. Toivon, että joskus ne menisivät päälleni ja vieläpä istuisivat hyvin. Forever21:n Plus - mallistosta löytyy tosi kivoja vaatteita. Eksyin taas sinne ja kokosin tähän muutamia toiveasuja. :)
 
 
Kuvat
 
Minulla on tänään vapaapäivä. Taidankin ottaa mopin käteen ja alkaa siivoamaan. Hyötyliikuntaa tämänkin. ;D

2 kommenttia:

 1. Vitsi sulla on hyvä maku vaatteiden suhteen! Ihania! Tolla sun painonpudotustahdilla sä pääset kuule tuollaisissa vetimissä hyvinkin pian sävähdyttämään :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kaikki niin ihania, voisin vaikka tilata kaikki. :) Tuote mekkoa en varmasti tulisi pitämään, en ole yhtään hame/mekkoihmisiä, kaikkia muita kyllä. Jos tilais sitten kunhan ne menevät päälle, toivottavasti pian. ;)

   Poista