5.11.2012

Fit

Ostinpa yövuoron ratoksi uusimman Fit - lehden. Oli taas monia mielenkiintoisia artikkeleja lehdessä. Minulla tulee osteltua paljon eri lehtiä, niistä ainakin itse saan usein lisämotivaatiota sekä monenlaisia vinkkejä liikkumiseen, ruokailun yms. suhteen.
 
 
 
 
Onko siellä muita perinteisten painettujen lehtien lukijoita, vai luetteko lehdet netissä? :)
 
Huomenet teille, minä laitan nyt "yöunille" yövuoron jälkeen. :)

9 kommenttia:

 1. Lueskelen kans tota Fit-lehtee, ja tuli se tilattuakin vähäks aikaa. Samat jutuhan niissä pyörii, et parin kuukauden päästä voi sitten vaihtaa johonkin toisen lehden tilaukseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, samoja juttuja pyörittävät. Mutta aina ne silti kiinnostaa. ;D

   Poista
 2. Minulle tuli jossain vaiheessa KG-lehti ja tuota Fit-lehtä tuli äidille. Kumpikin on ihan ok, aina joskus löytyy todella mielenkiintoisia juttuja. Irtonumeroina ei ole kuitenkaan tullut ostettua, sillä luen jo paljon muita lehtiä. Suvussamme kierrätämme tilattuja lehtiä, joten kuukaudessa saan 3-4 uutta lehteä + itse tilaamani MeNaiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kierrättäminen on tosi fiksua. Itse ostelen tosi paljon lehtiä, ehkä kannattais tilata niin tuliskohan halvemmaksi. ;)

   Poista
 3. Mä luen aina kuntosalin infrapunasaunassa kaikki saatavilla olevat urheilulehdet. Ei ole paljon tullut ostettua tai tilattua. Kesällä joskus ostelen irtonumeroita rannalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis kyllä itsekkin aloittaa se salilla käynti, sais siellä luettua lehdet. Kaks kärpästä yhdellä iskulla. ;D

   Poista
 4. Höh, mun salilla on vaan jotain tosi vanhoja lehtiä, oon kohta lukenut kaikki naistenlehdet, täytyy varmaa alkaa siirtyy TM ja metsästyslehtiin. Luen siis lehtiä ottaessani lämpöjä kuntopyörällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiskohan sinne salille vinkata, että tilaisivat uusia lehtiä? Tai sitten pitää alkaa kiinnostumaan tekniikasta ja metsästyksestä. ;D

   Poista
 5. Ostinpa itsekin saman Fitin, ja ihan mielenkiintoinen oli sisältö! Fit on suomalaisista sporttilehdistä suosikkini. (Olen muuten tainnut kirjoittaa tämän kommentin blogiisi ennenkin... ja vakuutan, että en ole ko. lehden toimittaja tai osakas tai markkinointifirmassa töissä! :D) Lehdistä saa kivasti inspiraatiota esim. kokeilla uusia juttuja salilla, ja ylipäätään tsemppipontta liikkumiseen. Vielä kun löytäisin sellaisen laihdutuslehden, joka oikeasti motivoi... *haikeana muistellen KG-lehden linjaa ja juttuja vielä muutama vuosi sitten*
  t. "115", joka on edelleen 113...

  VastaaPoista