16.11.2012

Köh köh ja niisk

Minulla on takana seitsemän työpäivää ja 80 tuntia töitä, nyt kun vihdoin vapaat koitti niin kurkussa on kaktus ja nenu vuotaa. Tunnollinen työntekijä sairastaa vapaalla, vai miten se oli. ;) Paljon olisi ollut tekemistä viikonlopulle, mutta ehkäpä on ihan hyvä pysähtyä ja levätä hetki. Keho kyllä muistuttaa jos itse ei pidä itsestä tarpeeksi huolta. :)
 
 
 
 
Joko te olette aloittaneet pikkujoulukauden? :) Kahden viikon päästä olisi itsellä pikkujoulut. Vaatekriisi!! Mistä löytyisi kivoja vaatteita (isoja kokoja :D ) pikkujouluihin?

7 kommenttia:

 1. Lindexillä oli jotain BlingBling-paitoja kun käväsin. Ainakin täällä päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, pitääpä käväistä siellä kattelemassa. :)

   Poista
 2. Sokoksella on 2 mallistoo missä on tosi kivoja isojen naisten vaatteita, jotka myös näyttää asiallisilta ja nuorekkailta. Kun välillä ittestä tuntuu et isojen naisten vaatteet on kovin tätimäisiä. (Kiitos ihanasta tsemppaavasta blogistasi, mä vasta tämän löysin mutta olen lukenut kaiken, oikein ahminut tarinasi. Laitoin sulle mailiakin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Sokoksella se sama mallisto jota saa myös Prismoista, Gossip girl? Täällä mun paikkakunnalla ei ole Sokosta, mutta Prismoista oon katellu niitä Gossipin vaatteita. Ja yks pitsipaita jäi mieleen kummittelemaakin. :D

   Kiitos! :) En ole vielä kerinny vastaamaan mailiin, mutta vastaan piakkoin. :)

   Poista
 3. On joo Gossip myös, mut sit on sellanen uus. Mut en muista ollenkaan mikä malliston nimi on.

  VastaaPoista
 4. Itse olen Kappahlista löytänyt isojen tyttöjen osastolta ihan kivoja vaatteita.

  VastaaPoista
 5. Hurja työtahti sullakin on Mariina! Ei ihme että tuut kipeeksi. Toivottavasti voit jo paremmin.

  Ja pikkujouluvaatteista. Kyllä mäkin KappAhlin, Lindexin ja Seppälän valikoimat tsekkaisin ensin. Prismasta tosiaan tuo Gossip voisi olla sellainen, josta löytyy jotain kivaa. Ja nautihan pikkujouluista!
  Mulla oli jo yhdet ja taisi olla ainoat. Hauskaa oli!

  Lotta

  VastaaPoista