15.11.2012

Paino tänään, vko 15

Meinasin, että jätän tämän viikon punnituksen väliin. On nimittäin epätavallisen epäterveellinen viikko takana. Pizzaa ja karkkia sekä sipsejä ja suklaata. Ja muutenkin huono viikko nukkumisen, ateriarytmin ja liikkumisen suhteen. Mutta mitäpä sitä turhaan kiertämään epämieluisia asioita, sehän on vaan itsensä huijaamista jos ei kirjaa plus-tuloksia.. Vai mitä. :)
Paino tänään 110,7 kg.
Viikon painon nousu +0,5 kg.
Pudotus yhteensä -19,7 kg.


Kyllähän takapakki aina kirpaisee, mutta turhaanpa näitä jää surkuttelemaan. Väärien valintojen takia olen aikanaan lihonut ja eihän se tosiasia muutu miksikään, että jos tekee edelleen vääriä valintoja tarpeeksi paljon, lihon.
 
Pääsy alle sadankympin siirtyy nyt sitten tavoitteeksi ensi viikolle. :)

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Kyllä se siitä taas lähtee. Tärkeää on myös oppia antamaan itselleen anteeksi. Tehtyjä asioita ei saa tekemättömäksi. Nykypäivänä ruokahoukutuksia työnnetään tajuntaamme joka nurkan takaa. Ei siis jäädä märehtimään asioita joille ei enää mahda mitään, vaan keskitytään tähän hetkeen ja tavoitellaan sitä mikä on tavoittelemisen arvoista :) T: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, totta puhut! :) Eteenpäin mennään, tämä viikko unohdettu! :D

   Poista
 2. Älä jää surkuttelemaan! :) Nyt vaan kova skarppi ensviikkoa varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin teen, skarppi päällä! :)

   Poista
 3. Hyvä asenne! Yritän ottaa oppia tuosta. Joskus vain tuntuu ettei mikään riitä itselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin se on joskus itselläkin, ettei mikään riitä. :)

   Poista
 4. Kuulostaa, että osaksi myös hormonikierrossa tietty vaihe.. oletko itse pannut merkille? PMS:n aikana juuri tällaista ja jos syöt makeaa, kaikki sokerinen nostaa insuliinia (vaikuttaa myös leptiiniin) ja olet "koukussa" ja kierre jatkuu. Oletko kokeillut Kromi-lisää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätäkin mietin itse, tiettynä aikana kuusta tekee enemmän mieli makeaa. Jospa tämä ois sitä, sopisi nimittäin hyvin ajankohta kierron kanssa. :) Ja tuota kromia olen miettinyt, mutta olen onkohan siitä oikeasti apua?

   Poista
 5. Kateellinen lukija on tyytyväinen tulokseen koska muuten voisi jo luulla että tää blogi on huijausta koska oot laihtunut niin pirun hienosti!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Hyvä, että joku on tyytyväinen kun itse en ole. ;DD

   Poista
 6. Pieni tasausvaihe tässä ja ens viikolla taas alaspäin. Painon pudottaminen ja omiin elämäntapoihin näin vankasti keskittyminen vaatii ihmiseltä vähän itsekkyyttä, enkä ihmettele että sä tällaisen tuossa ylempänä kuvaamasi työviikon aikana olet hieman lipsahdellut. Hyvin menee Mariina! Ens viikolla sekä -20 kg ja alle 110, wau!!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nuo molemmat tavoitteet täyttyvät tällä viikolla. :)

   Poista