22.11.2012

Paino tänään, vko 16

Huiii, olenko tosiaan jaksanut (siksi jaksanut, koska en olisi koskaan voinut kuvitella, että oikeasti saisin muutosta aikaiseksi) tätä jo neljä kuukautta?!! ;D Toisaalta tuntuu pitkältä ajalta, ja taas toisaalta tuntuu, että pari viikkoahan tässä on vasta mennyt. Loppupeleissähän neljä kuukautta on lyhyt aika, teenhän tätä loppuelämääni ja terveyttäni varten. :) Ja se vaaka näytti tänään näin:
 
 
 
 
Paino tänään 108,8 kg.
Viikon pudotus -1,9 kg.
Pudotus yhteensä -21,6 kg.
 
 
Alittuihan se satakymppikin!! :D

En oikein vieläkään kunnolla osaa arvostaa saavutettua painonpudotusta, tai en ehkä ole vielä sitä käsittänyt kuinka paljon läskiä on jo palanut. Onhan tuossa paljon numeroita, mutta mitä se merkitsee esim. terveyden kannalta.. :) Toki itse ja muutkin jo huomaavat muutoksen, mutta edelleen (ja varmasti vielä pitkään) näen itseni 130 kiloisena.
 
Matkaahan on vielä jäljellä noin 40 kiloa, joten suht alussa ollaan. En kyllä edes mieti tuota kokonaispudotusta, itselle parempi kun menee kilo kerrallaan. :)
 
Miten teidän paino on pudonnut? :)

17 kommenttia:

 1. Sopivaan tahtiin putoaa paino ja tähän menessä tiputettu -5kg. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään alkuun olet päässyt. Tsemppiä! :)

   Poista
 2. hienoa! olisi kivaa jos laittaisit ruokapäiväkirjaa kehiin, millainen on sun peruspäivä määrineen ja ruokineen? Kiitos, hyvä blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voisin ruokapäiväkirjoja laittaakkin tänne. Kiitos! :)

   Poista
 3. Heips! Oon ite 16v. vasta, mutta mullakin on ylipainoa se 30-40 kiloa. Eli pudotettavaa olisi todella paljon. Löysin sun blogin vasta ja varmasti alan lukemaan tätä! Olisiko sulla mitään meseä tms? Olisi kiva jutella ja jakaa kokemuksia laihduttamisesta, ja olisihan se vertaistuki varmasti avuksikin laihtumisessa. :) T. Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun jäät lukemaan. :) Ei ole meseä, laita vaikka sähköpostia jos haluat. :) Hurjasti tsemppiä sinulle! :)

   Poista
  2. Mikä sun sähköposti on niin voin laittaa? :)

   Poista
  3. Laita postia osoitteeseen projectmariina@gmail.com :)

   Poista
 4. Waudewau!! Onnea, hieno kokonaistulos! Sä oot tehnyt upean muutoksen. Ja yhdessä eteenpäin, jee :)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! :) Etteenpäin mennään! :D

   Poista
 5. Ja niin, kun kysyit miten paino on tippunut - eilen virallisessa punnituksessa tasan tarkkaan -30 kg! Vihdoin saavutin sen! Parikymmentä vielä edessä... Tai ainakin viisitoista. Katsotaan miten paljon menee, tähän ruokavalioon kun kuitenkin aion jäädä.

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sinun sanoin waudewau!! Ihan huikeeta! :) Isot onnittelut jo tuosta saavutuksesta, hienoa!! :) Perässä tullaan. ;)

   Poista
 6. Upea nousu viime viikosta - ja mie jäin sitten jo kättelyssä häviölle, mulla edelleen se 110kg. Mutta tämä antaa motivaatiota ryhdistyä! Jätänkin nyt illalla hedelmäsalaatin väliin koska ei oikeastaan edes nälkä.. kuhan vain mielihalu. Kyllä noista kuvista jo näkee muutoksen.. ja varsinkin kun vielä 10kg lähtee. Ja sehän tapahtuu jo helmikuuhun mennessä? Mahtavaa!! OmeNainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Perässä tulet, lie vaikka menet kohta ohi. ;D Kyllä helmikuussa jo reilusti alle sadan ollaan. :)

   Poista