3.11.2012

Testattuja välipalapatukoita

Ostin pari päivää sitten välipalapatukoita heräteostona tarjouksesta. Nyt kun olen tehnyt pitkiä työpäiviä ja yövuoroja, testasin patukat kun muuten on tullut syötyä huonommin.
 
 
Minttu

Karamelli

Mansikka
 
Nämä kaikki oli minun mielestä niin kuin suklaapatukoita. Ei yhtään semmosia, mitä on joskus tullut muita patukoita maisteltua. Nämä ei ollut kuivia ja pahvin makuisia. Mutta ei tosiaan  minun mielestä juuri millaan tavalla eronneet suklaapatukoista, niin maukkailta maistuivat. :)
 
Itse en ainakaan pystyisi tälläisiä pitämään edes hätävarana, taitaisivat tulla alta aika yksikön syödyksi, makea kun on iän kaiken ollut minun paheeni. Mutta tulipa testattua ja taidan jatkossa pysyä muissa välipaloissa, tai sitten pitää ostaa pahoja patukoita. ;)
 
p.s. Vilkaise miltä tuossa karamellipatukan pakkauksessa patukan kuva näyttää, ja miltä se todellisuudessa näyttää. ;D

2 kommenttia:

 1. Hyvältäpäs näyttävät, nam! Mikä näissä oli ravintosisältö? Mutta ehkä sit herkkupäiville patukan sijaan. Meillä on töissä semmonen välipalamyynti missä on just näitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, näitähän vois syödä karkkipäivinä. Eivät ehkä ole niin huono vaihtoehto kuin suklaapatukka, vaikkei kyllä kauas jää suklaapatukasta. ;D

   http://www.leader.fi/fi/valmisjuomat-patukat/paallikko-karamelli

   Tuosta voit lukaista tuon karamellipatukan ravintosisällön.

   Poista