7.12.2012

BMI

En ole sitten tämän projektin alun laskenut painoindeksiäni. Nyt tuli tarve vähän motivoida ja kannustaa itseäni, mitä olenkaan tähän mennessä saavuttanut. Painoindeksinihän oli tuolloin neljä kuukautta sitten 46,1 ja paino 130,4 kg!!!
 
Tuolloin olin reilusti punaisella, sairaalloisen lihavana!
 
 
 
 
Nyt BMI on 38,8 eli vaaleanpunaiselle ollaan jo siirrytty. Painoindeksi on siis tippunut yli 15 %. Ja painosta on lähtenyt hieman vajaa 20 %, viides osa minusta on siis jo jäänyt matkalle!! :D
 
Kyllä nämä konkreettisesti muuttuneet lukemat tuovat taas uutta pontta minulle. Olen siis oikeasti saavuttanut jotain!! Ja tämähän on vasta alkua! :)

12 kommenttia:

 1. Hei, olen jo pitempään seuraillut sua blogilistan kautta, nyt loin itselleni tunnuksen (ja blogin)! Tosi hienosti sulla kyllä tippunu painoa, ja noi luvut tosiaan kertoo paljon! Tsemppiä jatkoonkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos, kyllä nuo luvut kannustaa eteenpäin. :) Sinunkin blogia olen käynyt säännöllisesti lukemassa. :)

   Poista
 2. Tilastot ovat niin hyviä inspiraationlähteitä, oikein kannustaa jatkamaan seuraavasta seuraavaan tasoon! Ja onneksi olkoon huimasta pudotuksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, kohti vihreetä mennään! :) Ja kiitosta vain! :)

   Poista
 3. AnnaStiina8.12.2012 16.35

  Hei. Olen seuraillut jonkin aikaa blogiasi innolla. Iselläni projektina raskauskilojen karistus + jo aikaisempi ylipaino. Aloitin luvuista 111,8kg ja nyt ollaan 103 kg. 2kk olen elänyt "uutta elämääni". Ja kyllä tuntuu niin paljon paremmalta jo nyt. Haluan toivottaa sinulle paljon tsemppiä ja jaksamista tähän projektiin. :) Ja bloggailehan ahkerasti, on mukava lueskella juttujasi ja sitä kautta ammentaa itsellenikin lisää motivaatiota tavoitteisiini. :) Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Kiva kun seurailet matkaani. :) Onnea tosi hienosta pudotuksesta jo tähän mennessä, hienoa! :) Kiitos, tsempit ovat aina tarpeetn. :) Oikein ihanaa joulun odotusta sinullekkin. :)

   Poista
 4. Wau!! Löysin tän blogin vasta, mutta siis upea muutos! Tsemppiä että pääsisit loppuun asti, uskon että pääset ku noi hyvin päässy jo paino putoamaa :) Itellä about sama tilanne n. 36bmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itse myös toivon, että pääsisin tavoitteeseeni ja normaalipainoon. :) Kohta otan sut kiinni BMI:ssä. ;)

   Poista
 5. Tuo on kyllä todella motivoivaa! Katselin ihan innoissani, että mä olen todella myös lähtenyt tuolta kirkkaanpunaiselta alueelta ja nyt juuri siirtymässä keltaiselle. Nyt on kova into päällä ja olen varma, että keväällä olen vihreällä :)

  Tsemppiä Mariina, olet ihana!

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, sulla on jo niin hyvällä mallilla tuo homma. Ja ihan varmasti keväällä on vihreenä niin nurmi kuin sun BMIkin. ;D

   Kiitos! Itse olet! :D

   Poista
 6. Vautsi, upea saavutus! :) Tsemppiä jatkoon.

  VastaaPoista