28.12.2012

Ei herttinen sentään!

Mihin se minun palava halu muuttua, laihtua, tervehtyä ja jo kertaalleen, edes osin, saavutettu itsekuri on mennyt?! Tuntuu niin äärimmäisen vaikealta palata taas siihen fiilikseen, että haluaisin laihtua. Tämä tuntuu niin hyvältä ja entiseltä, että voi syödä mitä haluaa ja miten paljon haluaa. Tai siis eihän sitä voisi mutta.. Mutta tätä on vain niin vaikea lopettaa, tuttu ja turvallinen mässäily. Huomaan jo nyt, että voin paljon huonommin koska olen syönyt huonommin. Väsyttää, vatsaongelmia, pääkipua jne.
 
Salikaverikin on jo pidempään ollut sairaana, joten hänkään ei patista tällä hetkellä liikkeelle, ja itse en saa itsestäni irti että lähtisin salille. Voi, että olen tällä hetkellä vihainen itselleni!!!
 
Ja suurin syy vihaisuuteen on tässä
 
 

 
 
En vain pystynyt vastustamaan kiusausta. Taaskaan.
 
Voi, että.. Kertokaa miten ihmeessä saan takaisin sen innon ja motivaation? Siellä on kuitenkin jo niin moni joka on päässyt takaisin arkeen. :)
 
Hyvää alkanutta viikonloppua! :)
(Jopa minulla on kerrankin vapaa viikonloppu :D )

14 kommenttia:

 1. koko maailma on muutaman klikkauksen päässä netin välityksellä - siis surffaa ja inspiroidu!
  sieltä se löytyy.
  etsi anteeksiantoa - itseä kohtaan.
  hyvyyttä, rakkautta ja huolenpitoa omaa kehoa kohtaan.

  toivottavasti tämä viesti toimii ensimmäisenä kipinänä.

  sinusta on siihen <3

  VastaaPoista
 2. Jos kaapeista löytyy herkkuja, heitä kaikki roskiin. Älä jää murehtii tota repsahdusta, joulu voi monilla "jäädä päälle". Pian alkaa uusi vuosi ja aivan varmasti se innostuksen palo löytyy sieltä. Ei sun tilanne ole ollenkaan paha, nyt vaan opit tästä ja jatkat eteenpäin. Maistele taas kuinka hyvää on terveellinen ruoka ja miten ihana olo tulee vaikka just lenkin tai kotijumpan jälkeen.

  Paras tapa jälleen motivoitua sulle on kertoa meille lukijoille tuntemuksistas, niin teet ja se on hyvä. Oot tilivelvollinen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin paha tapa olla liian rehellinen. ;) Tai oikeastaan sehän on vaan hyvä. :)

   Poista
 3. Siis eihän yks kiinalainen elämää kaada. Vast´edes vaan muista, että jätä riisi vähemmälle. Joutsensillaltako hait? Näyttää ihan siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällä kertaa käyty Joutsensillalla, vaikka monen monta kertaa sielläkin käyty. ;)

   Poista
 4. Sä itse sen tärkeimmän jo kirjoititkin. Eli sun oma olo! Voit huonommin kun mässäilet. Niin se vaan menee. Tiedän kokemuksesta.

  Jos susta siltä tuntuu, niin herkuttele tänään tai huomenna, mutta päätä, että tänä viikonloppuna herkuttelen vain yhtenä päivänä. Ja tee se hyvällä omallatunnolla :) Mutta kun haluat takaisin hyvän olosi, joka on oikeasti niin kokonaisvaltaisesti hyvä, niin silloin sinun on palattava terveelliseen!

  Tsemppiä!
  Lotta (taisi olla motivointipuhe samalla itselle...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, huomaa heti omasta olosta että on syönyt huonosti. Se motivoi kyllä syömään paremmin. :)

   Poista
 5. mulla alkaa sittenkin ruotu huomenna. pian lähtö kaveripariskunnan häihin. mitä muuta kuin repsahdusta voi odottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, häitä on onneksi harvemmin. Joten surutta niissä voi herkutella. :)

   Poista
 6. Älä murehdi! Mä mietin vanhaa sanontaa: "ei ole väliä mitä syö joulun ja uuden vuoden välillä, vaan sillä on väliä mitä syö uuden vuoden ja joulun välillä!". Nyt mustakaan ei tunnu siltä, että jaksan syödä kovin terveellisesti, ja aion herkutella uuden vuoden aattona (ja varmaan päivänäkin) mutta sitten palaan ruotuun. Normaaliin rytmiin. Enkä murehdi sitä vielä nyt.

  Sulla on mahtava saavutus takana!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, sanonta on kyllä niin totta. :) Kiitos! :)

   Poista
 7. OmeNainen tässä, ihan sinun inspiroimana olen saanut painoa 110kg:sta nyt 107 kg:oon, joten et kyllä lopeta tai hairahda pitemmäksi aikaa! Loihdihan se 130kg Mariina esille ja muistele, millaista se oli- siihen et halua palata, ethän? Nyt ilmat paranee, ei kun ulos. Niin teen minäkin. Ja jos et ole vielä uusinta liikunta trendiä huomannut, niin kerron: Nyt ollaan sitä mieltä, että lyhytkin intervalli (siis otat kunnon rutistuksen vaikka edes minuutin) pistää aineenvaihdunnan liikkeelle ja kunto nousee. Eikä tarvi edes joka päivä tehdä. Toimii.. olen kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Hieno pudotus jo, ja kiitos jos olen voinut inspata! :)
   Ja en tosiaan halua enää sitä taakkaa kannettavaksi, enkä tätäkään. Vaan paljon vähemmän. :)

   Poista