28.12.2012

Hyvinvointia alessa

Ale Ale Ale! Juuri muita otsikoista ei paljon netissä ja lehdissä tällä hetkellä näe. :D Voisi itsekkin jossain välissä käydä katsastamassa alennukset kaupoissa. Onneksi yleensä isoja kokoja vaatteista jää hyllyyn pidemmäksi aikaa, jos ei heti ensimmäisten joukossa kerkeä ostoksille. ;) Mieluummin teen nykyään ostokset netistä, mutta niiden kokojen kanssa on vaikeaa tietää aina sopivuutta. Varsinkin jos tilaa ulkomaisista nettikaupoista.

Huomasin myös, että luontaistuotekaupoissa on alet. Hyvinvoinnin tavaratalosta olen itse tilannut tuotteita, ja nyt olisi taas purkkien ja purnukoiden tilauksen aika. Ja joitain uusia tuotteitakin voisi ostaa testiin. Onneksi tosiaan on ne alet. :)

Vinkkejä tarjouksia


 


Vinkkejä uutuuksia


 

 
 
Omaan ostoskoriin taitaa mennä uutuuksista kaikki, hups. ;)
 
Huomasin, että aika isoja eroja on noiden d-vitamiinien vahvuuksissa. Tuo 125 mikrogrammaa on jo aika paljon, kun luin että aikuiselle maksimisuositus olisi 50 mikrogrammaa vuorokaudessa. Osaako joku kertoa voiko tuota määrää (125 mikrogrammaa) huoletta syödä?

sis. mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Mulle on gynekologi(! en muista syytä) suositellu 100 mikrogrammaa, mutta kyllä mä talvella oon vetäny enemmänkin, mä en kauheesti syö edes maitotuotteita. Viime aikoina en oo syöny, ja sen kyllä huomaa... Väsyttää ja kurjistuttaa. http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247 Tuolla suositellaan ainaki raskaana oleville jopa 150 mikrogrammaa, joten tokkopa tuo 125 vaarallista on... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohohoo! Enpäs lukenu tuotakaan artikkelia pidemmälle, vähän haiskahtaa joltai pilipalimainosjutulta :DD

   Poista
  2. Okei, kiitti infosta. :) Eihän ne tietenkään voisi myydä tuollaisia jos niitä ei saisi syödä, mutta tuntui vaan niin hurjalta kun tottunut noihin reilusti pienempiin vahvuuksiin. :)

   Poista
  3. :DD Josko tohtori Tolonen mainostaa kotiinpäin. ;D Itse luin noita suosituksia terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta.

   Poista