13.12.2012

Paino tänään, vko 19

Tämä on ensimmäinen viikkopunnitus, jonka olisin oikeasti halunnut jättää väliin. Mutta mitäpä sitä totuutta pakoilemaan..






Paino tänään 110,1 kg.
Viikon painon nousu +0,7 kg.
Pudotus yhteensä -20,3 kg.
 
 
Että näin kävi taas. :/ 

10 kommenttia:

  1. Kovasti tsemppiä jatkoon, ei yksi huono punnitus kuitenkaan vielä mitätöi kaikkea mitä olet saavuttanut tähän asti :) Ei muuta kuin uudella tarmolla uuteen viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä. Yritän repiä itseni vielä viimeviikon suosta ja samalla jatkanut aikalailla huonolla linjalla (tosin vähän paremmalla kuin edellisellä viikolla). En odota suuria seuraavalta punnitukselta. Ja hei, sulla on silti lähtenyt jo 20 kiloa! Kyllä se tsemppi sieltä vielä löytyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä sen tsempin vielä takaisin saan! :)

      Poista
  3. Tää on varmaan jo kuudes plussablogi mitä tällä viikolla luen.... Eli älä oo huolissas, se on vaan joku virus mikä meitä laihduttajia vaivaa tällä hetkellä. (Minusta tää on ihan paras tekosyy tähän mennessä ;) ) Aattele, nyt sulla on taas viikko aikaa korjata tilanne! Jes!

    VastaaPoista
  4. Välillä sattuu näitä huonompia viikkoja, mutta onneksi niistä voi jatkaa entistä vahvempaan tsemppiin! Ja sulla on huimasti lähtenyt jo parikymmentä kiloa! Hatunnosto sille :) Kovasti innostusta ensi viikkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on! :) Kiitos, jospa ensi viikko olisi jo miinusmerkkinen. :)

      Poista
  5. Ajattele miten kivalta seuraava miinusmerkkinen lukema tuntuu! Tsemppiä :)
    20kg on kuitenkin jo tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, on varmasti kiva taas saada miinumerkkisiä lukemia näiden jälkeen. :)

      Poista