17.1.2013

Herkkupäivän herkut

Aamu alkoi salilla. Spinningin jätin tänään väliin ja keskityin vain nostelemaan rautaa. :)




Salin jälkeen join tuommoisen ProFeelin kaakaojuoman. Ei kai nuo voi olla oikeasti mitenkään "terveellisiä/järkeviä" juoda (miten tuon nyt ymmärrettävästi sanoisi :D ), meinaan oli niin hyvän makuinen, että jo pelkästään tuon takia voisin käydä salilla, jos tälläisen aina salin jälkeen voi juoda. :D Onko ne jauheetkin näin hyviä maultaan? ;D




Ruuaksi tein, näin herkkupäivän kunniaksi, pasta carbonaraa. Oi voi, pekonia, kermaa, parmesan - juustoa. NamNam! :) Oli kyllä niin raskasta ja täyttävää, että hyvin pieni määrä riitti kylläiseen oloon. Laitan tästä ohjeen myöhemmin. :)




Torstai ja suomen tärkeimmät uutiset ilmestyvät. :D




Ja juorujen kanssa vähän karkkia. Jos en kaikkia jaksa syödä, loput menee roskiin! :)
 
Että tämmöiset herkut tällä viikolla. Näillä luulisi jaksavan taas viikon eteenpäin. ;)

11 kommenttia:

  1. Minä olen aivan ihastunut minttusuklaan makuiseen proteiinijauheeseen! :) Se on kyllä melkoinen palkkio treenin jälkeen, kun saa nauttia semmosesta herkusta ihan hyvällä omalla tunnolla! :D Ja nuo valionkin pro feel-juomat on niin herkkua, että! -sonja ikiliikusta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo minttu-suklaa jakaa paljon mielipiteitä. ;) Pitää ehkä testata. :)

      Poista
  2. Äääh! mä en taas yhtään tykkää siitä minttusuklaasta jota oon tässä hörppiny kohta pussillisen :D Haiseekin jotenki niin homeelle. Mulla onki niin kamalan kranttu suu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans tosi kranttu suu, siksi epäilenkin että pystyisinkö juomaan noita jauheita.. :)

      Poista
  3. voi hyvänen aika näitä kuvia.<3 tuo kaakaojuoma on muuten hyvää. ite oon muutaman kerran maistellu ja miettiny samaa, et voiko ne nyt niin ''terveellisiä'' olla. voihan ne olla terveellisempiä tietenki mitä tavallinen kaakao:)

    VastaaPoista
  4. Seiskan slogan on ihan totta - parasta viihdettä! :-D mun iskän kotiin tulee seiska, ja aina kun siellä käy niin on monta lukematonta Seiskaa odottamassa... ei muutaku aivot narikkaan ja menoksi! :-) ei uutisten tarvii olla aina niin vakavia, semmosia pukkaa ulos joka tuutisti muutenki nykypäivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seiska on just tuota aivot narikkaan viihdettä. :D

      Poista
  5. Jos söisit muutenkin kahdeksan palaa sokeria mielelläsi ja pitäisit sitä terveellisenä, niin sittenhän tää juomakin on. ;)

    Tosiaan, sokeria siinä on 20g. Vastaa kahdeksaa sokeripalaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ompa hyvä pointti, en tosiaan söisi ainakaan treenin jälkeen. Pitääkin alkaa miettimään tuolla tavalla aina kun käsi on menossa karkkihyllylle kaupassa. ;)

      Poista
  6. Heippa. Ihanaa kun jaksat heti aamulla salille, en itse pääse sängystä ylös niin aikaisin että ehtis töihinkin vielä ajoissa.
    Sulle olis haaste mun blogissa: www.bettybom.blogspot.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin olen kokenut nuo aamut itselle parhaaksi, plus että salilla on vähän porukkaa silloin. :) Kiitos haasteesta. :)

      Poista