2 - 3 annosta
★ 170 g pekonia
★ 1 sipuli
★ 1 muna
★ 2 dl ruokakermaa
★ 1 dl maitoa
★ mustapippuria
★ 300 g pastaa (itse käytin kaurapastaa)
★ 1 - 2 dl juustoraastetta (itse käytin parmesaania)
*Suikaloi pekoni. Paista pekonisuikaleita pannulla keskilämmöllä. Lisää hienonnettu sipuli.
*Keitä pasta (al dente) pakkauksen ohjeen mukaan.
*Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää munan joukkoon kerma ja maito. Valuta ja huuhdo keitetty pasta siivilässä ja siirrä takaisin kattilaan.
*Yhdistä pastaan pekoni-sipuliseos ja muna-kerma-maitoseos. Lisää mustapippuria.
*Kuumenna hetken aikaa, samalla sekoitellen, kunnes munaseos hyytyy. Älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jää mehevän kosteaksi.
*Koristele annokset juustoraasteella.
Tästä ruuasta on kasvikset ja terveellisyys kaukana. Mutta joskus on herkuteltava, ja kohtuus kaikessa. Tätä ei nimittäin pystynyt paljoa syömään, en edes minä. :D Vaikka tein ohjeesta vain kolmasosan, jäi silti osa syömättä. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti