18.1.2013

Tavoitehousut - joko ne mahtuu..

Kolme kuukautta sitten ostin itselleni tavoitehousut. Alunperin suunnittelin, että ne olisivat mahtuneet päälle joulukuussa kun kävin pikkujoulureissulla. Mutta eihän ne mahtuneet. Ja tänään sitten kokeilin niitä jälleen. Paremmin ne menivät jalkaan mutta vielä en saanut vetoketjua ja nappeja kiinni. Minulla on takapuoli ja maha semmosen mallisia, että niissä on ja pysyy sitä rasvaa. :)
 
 
 
 
Kuvassa vasemmalla tilanne lokakuussa ja oikealla tänään. Puseron alla on siis napit ja vetoketju vielä auki mutta muutenhan nuo on jo melkein käyttökunnossa. :) Jos jostain vartalossani tykkään, niin tuota takapuolta en halua menettää. Tai sen muotoa. ;D
 
 
Valitan oikean kuvan huonoa laatua.

Kaapistä löysin vielä monen monta kuukautta sitten ostamani housut. Housut olen tilannut Forever21:ltä. Koskaan en ole näitä käyttänyt kun eivät ole mahtuneet päälle. Mutta nytpä ne sujahti jalkaan. :) En tosin tiedä viitsinkö näitä housuja missään pitää. Tuntuu, ettei ylipainoinen voi pitää tälläisiä housuja.. Mitä mieltä olette? :)

25 kommenttia:

  1. miksei mukaa vois pitää? hyvältä noi sun päälläs näyttää. (:

    VastaaPoista
  2. Kivat nuo alemmat housut! Minulla on vähän samanlaiset kaapissa odottamassa kymmenen kiloa kevyempiä aikoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munki mielestä. :) Sullakin siis tavoitehousut odottaa. :)

      Poista
  3. Tottakai pidät noita housuja! Ole kuule ylpeä että saat ne jalkaan. :)

    VastaaPoista
  4. Vau mitä tuloksia ja ne on niin selvästi näkyvissä!

    Vaikuttaisi siltä, että sulla on tekemistä vielä itsesi hyväksymisen kanssa. Näytät jo nyt tosi hyvältä noissa vaatteissa ja vaikka haluat vielä pudottaa painoasi, haluaisin muistuttaa, että näytät hyvältä. Jos itse tykkäät vaatteesta, voit laittaa sen päälle. Nuo farkut näyttävät päälläsi dynamiiltilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, itseni hyväksymiseen on vielä matkaa. En ole koskaan ollut tyytyväinen itseeni, joten paljon on tekemistä asian kanssa. :)
      Kiitos! :)

      Poista
  5. kyllä pidät! makeet housut! hienoa ja jatka samaan malliin!!!

    VastaaPoista
  6. Ilman muuta voit pitää. Housut on tosi hienot ja sopii sulle hyvin :).

    VastaaPoista
  7. TOTTAKAI voi pitää! Mä otin monen vuoden kiusaamisen ja haukkujen jälkeen sen asenteen että pukeudun JUST niinku huvittaa! Hienoa työtä! Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hieno asenne sulla! :) Samaan pyritään. Kiitos! :)

      Poista
  8. Oon jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja nyt aattelin ekan kerran uskaltautua kommentoimaan. :) Ensinnäkin pakko sanoa, että oot kyllä tehnyt jo ihan älyttömän duunin! Upeesti vartalosi on muuttunut. Oon saanut sun blogista paljon inspiraatiota, vaikken olekaan vielä onnistunut aloittamaan pysyvää elämäntapamuutosta. Se aloittaminen on niin hankalaa. :( Usein onnistun viikon pysyyn ruodussa ja sit repsahdan ja palaan entisiin tapoihini. Itselläni on nyt noin 20 kg ylipainoa ja se on kerääntynyt kahden vuoden aikana eli vois olla aika pysäyttää toi painonnousu nyt piakkoin... Mulla on muuten sama juttu ton oman peppuni kanssa. :D Muutama vuosi sitten takapuoleni aiheutti mulle kauheita ulkonäkökriisejä mutta sit onnistuin muuttaan asennettani ja nyt just tykkään, että se on niin kivan pyöree. :D Kummasti vaan ne ajatuksetkin vaikuttaa tollasissa asioissa. Mutta tulipas nyt sekava kommentti - pääpointtina oli kiittää hienosta blogista ja toivottaa tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi ja rohkeudestasi kommentoimaan. :) Kiva jos olet saanut inspistä blogista, lämmittää mieltä kovasti. :) Niin se mulla meni vuosia ja vuosia, että en päiviä tai viikkoa kauempaa jaksanut elämäntapamuutosta. Tällä kertaa jotenkin tuntui siltä, että haluan oikeasti muuttua ja tykätä itsestäni. Tietysti myös terveydelliset syyt halusin kuntoon. Kyllä sullakin vielä tulee "se-hetki" kun pääkoppa ja kroppa ovat valmiita muutokseen. :) Takapuoli on aina ollut mulle se kohta kropasta, josta oon tykännyt. Jo silloin hoikempana. :)

      Kiitos tsempeistä ja hurjasti sinullekkin tsemppiä sitten kun olet omaan elämntapamuutokseesi valmis! :) Käyhän välillä kommentoimassa miten sinulla menee. :)

      Poista
  9. Hienoo! :) Tottakai voit pitää noita housuja! Upealta näyttää sun päälläs.

    VastaaPoista
  10. Pidä pidä pidä! mietikkö oot sitten laihempi, niin et voi enään pitää nuita, paitsi kaventamalla :) Ja noi passaa sulle niin hyvin! Vautsi vau, katsoin sun ennen ja jälkeen kuvia! Huippua, kuinka oot saanut muutoksia kehiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Näinhän se on, että (toivottavasti) kohta ne on jo liian isot pidettäväksi. :) Taidampa laittaa ne jalkaan seuraaviin kekkereihin. :)

      Poista
  11. Sulla on kyllä tosi upee peppu!

    VastaaPoista
  12. Ja hyvältä näyttää noi farkut sun jalassa, netti pätkii niin ei saa kaikkia yhteen kommentti kenttään.. Mullakin olisi tuolla kaapissa tavoite housut odottamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kovasti kyllä motivoi kun konkreettisestiä näkee esim. just noista tavoitehousuista, että jotakin tulosta on tullut. :)

      Poista
  13. Miksei voisi pitää.. jos ne kerta näyttävät hyvältä jalassa. Sinulle housut sopii, eli pidä ehdottomasti. :)

    VastaaPoista
  14. nuo housut näyttää hyviltä ! ja sun peppusikin näyttää hyvältä ! :) mäkin alotan elemäntapa muutoksen ihan pian :) tseppiä sulle !: )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hienoa, että olet päättänyt muuttaa elämäntapojasi. Tsemppiä sullekkin kovasti! :)

      Poista